Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete NU MAI ESTE UN SECRET! Cât PRIMEŞTE TEO TRANDAFIR de la KANAL D pentru emisiunea pe care o prezintă: Suma e COLOSALĂ!

NU MAI ESTE UN SECRET! Cât PRIMEŞTE TEO TRANDAFIR de la KANAL D pentru emisiunea pe care o prezintă: Suma e COLOSALĂ!

Un articol de: Adela Iacob - 23 Ian 2020, 12:56
sursa foto Facebook Vedete

Teo Trandafir este o femeie cu o vastă experienţă în televiziune, iar zvonurile privind salariul pe care îl primeşte la Kanal D a fost întotdeauna una dintre curiozităţile fanilor. Cu cât este plătită vedeta de trust, pentru emisiunea Teo Show, difuzată de luni până vineri de la ora 15:00?

SCANDAL BOMBĂ LA CASA REGALĂ! ADEVĂRATUL MOTIV AL DIVORŢULUI LUI MEGHAN MARKLE! PRINȚUL HARRY A AFLAT TOTUL DESPRE RELAȚIE (GALERIE FOTO)

Teo Trandafir încasează lunar 20. 000 de euro, după cum relatează Ciao.ro, iar emisiunea pe care o prezintă este lider de audienţă. Cu toate acestea, vedeta nu a oferit niciodată informaţii despre banii pe care i-ar primi pentru realizarea Teo Show. Mai mult decât atât, femeia a preferat să fie rezervată atunci când discută despre salariu şi să atragă atenţia asupra altor lucruri din viaţa ei, precum posibilele rate sau chiria pe care trebuire să le plătească, dar şi cheltuielile pentrucreşterea copilului. 

INCENDIAR! OANA ROMAN A FĂCUT-O ÎN DIRECT! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE CÂND AU VĂZUT IMAGINILE! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

"În legătură cu banii mei, nu știu dacă interesează pe cineva care este adevărul. Ar fi bine ca fiecare să aibă grijă de banii lui, de viața lui, de iubirea lui. Da, am pierdut, ca toată lumea, mult din ceea ce am produs. Au fost mulți cei care și-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulțit cu 12 luni și au făcut ei socoteala cât am câștigat eu într-un an. Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun niște benzină, poate am niște rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulțită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greșit! Pentru că, între timp, ai făcut niște lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav”, a povestit Teo, potrivit sursei citate anterior. 

APARIȚIE STRANIE LA MORMÂNTUL LUI LEO IORGA! FANII S-AU CRUCIT! SOȚIA SA ERA ACOLO CÂND... (FOTO)

 

 

Citeşte mai multe despre:   Teo Trandafir