Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete HALUCINANT! Cu cât a contribuit soția lui Petre Roman la bugetul familiei: N-o să îți vină să crezi cât aduce în casă Silvia Chifiriuc

HALUCINANT! Cu cât a contribuit soția lui Petre Roman la bugetul familiei: N-o să îți vină să crezi cât aduce în casă Silvia Chifiriuc

Un articol de: Stirescu.ro - 03 Mar 2019, 17:40

Petre Roman a divorțat de mama Oanei și s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc, care i-a dăruit un băiețel.

Se pare că cei doi au o relație solidă și se iubesc în continuare, în ciuda diferențelor financiare pe care le aduce fiecare dintre ei în casă.

În 2012 și 2013, fostul premier al României nu a trecut nimic în dreptul veniturilor anuale ale soţiei, semn că activitatea artistică a partenerei sale era nulă.

 Însă, în 2014, când Petre Roman a completat că Silvia Chifiriuc a câştigat 2.500 de lei într-un an din „spectacole muzicale-manifestare artistică”.

 În 2015, veniturile anuale ale cântăreţei au fost de 4.000 de lei, pentru ca în ultima declaraţie de avere completată de Roman, în 2016, câştigurile acesteia să fie de 6.500 de lei. Aşadar, Silvia Chifiriuc a contribuit cu doar 13.000 de lei (aproximativ 2.800 de euro) la bugetul familiei, în 5 ani de zile, scrie Wowbiz.ro.

Citeşte mai multe despre:   Petre Roman