Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Asta da SURPRIZĂ! FUEGO a vorbit deschis despre MAREA IUBIRE! Fanii nu se așteptau la asta

Asta da SURPRIZĂ! FUEGO a vorbit deschis despre MAREA IUBIRE! Fanii nu se așteptau la asta

Un articol de: Stirescu.ro - 07 Mar 2019, 14:47

Celebrul cântăreț Paul Surugiu-Fuego a vorbit deschis despre marea sa iubire, muzica, dezvăluind totodată care sunt cele mai frumoase versuri.  

"Iubirea pare de multe ori greu de definit. Poate ca așa și este, în multe dintre situații, dar cu siguranța in vers și-n cântec, ea capătă alte nuanțe, alte dimensiuni. Am cantat mereu despre dragoste pentru ca ma reprezintă și ma definește ca om. 

Eu iubesc viața, oamenii, să dăruiesc, iubesc sa fiu fericit, sa am de lucru, sa cred, sa pot, sa fiu in priza permanentă! Romantismul, dragii mei, nu e desuet și are ceva ce sigur e in fiecare - sinceritate! In fond, cu toții ne putem regăsi in versurile unui cântec despre iubire! 

Iată mai jos una dintre cele mai frumoase declarații, o piesa specială a repertoriului meu, pe care-am dedicat-o publicului, fără de care n-as fi ajuns azi sa scriu aceste rânduri! Melodia "TE IUBESC", compusă de Marian Mărgărit, se va auzi și-n turneul meu de primăvara! Zi de poveste s-aveți și nu uitați să cumpărați azi revista "TAIFASURI", pe care o găsiți la toate chioșcurile de presă, unde veți citi editorialul meu special!", scrie Fuego pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   paul surugiu  -   fuego