Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ȘOC ȘI GROAZĂ LA PUTEREA DRAGOSTEI! S-a îmbolnăvit GRAV și trebuie să plece din emisiune. Andreea Mantea, din păcate...(GALERIE FOTO-VIDEO)

ȘOC ȘI GROAZĂ LA PUTEREA DRAGOSTEI! S-a îmbolnăvit GRAV și trebuie să plece din emisiune. Andreea Mantea, din păcate...(GALERIE FOTO-VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 18 Feb 2020, 14:18

Ella de la Puterea Dragostei vrea să părăsească emisiunea. 

Tânăra este foarte îngrijorată pentru mama ei, extrem de bolnavă. 

În plus, la gala de duminică, concureta a plâns foarte mult.

”E grav și nu știu ce să fac, mama este unica persoană pe care o am pe lume din punct de vedere emoțional și de suflet și nu știu cum să o ajut, îi este rău, nu aș accepta vreodată să o pierd. Sunt disperată, vreau să mă duc acasă, să mă ocup de ea”, a spus concurenta.

Concurenta a vorbit despre femeia care a adus-o pe lume și  care este oarbă de 12 ani, din cauza unei infecții dentare. 

”Mama mea a rămas oarbă de la 14 ani din cauza unui abces făcut la o măsea care avea să ajungă la creier. S-a intervenit chirurgical atunci la nivel cerebral, i s-au făcut nu mai puțin de patru operații pe creier, dar, din nefericire, fără rezultat! Trei dintre intervenți au fost OK, dar medicii au considerat că mai este necesară încă una, fiindcă mai existau urme de infecție în zona capului.

Aceasta avea să fie însă un eșec, întrucât la operație, i-au fost atinși nervii optici și atunci mama și-a pierdut definitiv vederea”, a povestit Ella. 

Citeşte mai multe despre:   puterea dragostei