Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete S-a aflat adevăratul motiv pentru care Andreea Mantea a plecat de la „Puterea Dragostei”. „A avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să...”

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Andreea Mantea a plecat de la „Puterea Dragostei”. „A avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să...”

Un articol de: Adela Iacob - 24 Iul 2020, 12:59

Andreea Mantea a povestit într-o emisiune TV că motivul pentru care a ales să nu mai prezinte „Puterea Dragostei” este bunăstarea fiului ei, dar și pentru că are lucruri de făcut pe care nu le putea realiza în Turcia. Însă, persoane din anturajul au dezvăluit că altul este motivul pentru care vedeta a dorit să renunțe la show-ul matrimonial. Pe lângă toate acestea, prezentatoarea TV nu se va retrage definitiv, ci va avea un nou proiect la Kanal D.

 

Andreea Mantea, despre decizia de a nu mai prezenta  „Puterea Dragostei”

 

Andreea Mantea a mărturisit că nu mai vrea să prezinte „Puterea Dragostei” pentru că are lucruri de făcut pe care nu le poate realiza în Turcia, dar și pentru David, fiul ei, întrucât observase anumite schimbări în comportamentul copilului.

„Am simțit, așa, că îmi stă viața în loc. Sunt un om căruia îi place să trăiască foarte mult și foarte intens fiecare clipă, fiecare momențel în parte. Mă bucur de absolut orice. (...) Eu am lucruri de trăit, eu am lucruri de făcut, eu personal. Și nu le puteam face acolo pentru că, iată, acest virus cu care ne confruntăm, ne-a dat peste cap puțin. Am ales cu frică, cu teamă. Nu știu. Cu teama de a nu trăi, cu teama de a nu trece anii pe lângă mine și nu neapărat pe lângă mine, că nu vreau să fiu egoistă acum. E vorba și despre David pentru că el ajunsese să mă întrebe, să-mi adreseze tot felul de întrebări ciudate, din punctul mei de vedere. De ce? Pentru că veneau așa, dintr-odată, în toiul nopții sau fără motiv. Vorbeam de mere și el mă întreba de cu totul altceva”, a dezvăluit prezentatoarea TV.

În continuare, aceasta a dat exemple de întrebări pe care i le adresa David.

„Mama, copilăria ta cum era? Era tot așa? Fără bunici? Tu n-aveai bunică? Bunica ta îți spunea povești? Tu câți prieteni aveai? Și te vedeai cu ei?”, a enumerat Andreea Mantea câteva întrebări pe care i le adresa fiul ei.

 

Adevăratul motiv pentru care Andreea Mantea nu mai vrea să prezinte „Puterea Dragostei”

 

Cu toate acestea, surse din anturajul Andreei Mantea au dezvăluit pentru impact.ro că adevăratul motiv pentru care vedeta a renunțat la „Puterea Dragostei” ar fi cu totul altul, ci anume iubitul ei misterios.

”Ei sunt împreună de cinci ani, însă au stat mai mult despărțiți pentru că ea a locuit în Turcia. Nu este ușor, mai ales că Andreea l-a avut alături și pe fiul ei. Să trăiești într-o țară străină, cu un copil mic, nu este deloc ușor. Andreea a avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să formeze o familie normală, să petreacă timp împreună. Ea a înțeles acest lucru, mai ales că nu a fost pentru prima dată când au avut această discuție. El a fost înțelegător în toți acești ani, însă Andreea nu mai putea amâna această decizie. Nu pierde prea mult financiar, pentru că va prezenta o nouă emisiune. Astfel, va putea fi și aproape de casă”, au dezvăluit persoane din anturajul Andreei Mantea pentru sursa citată anterior.

Citeşte mai multe despre:   andreea mantea  -   puterea dragostei