Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ryan Reynolds ar putea juca rolul principal în „Dragon’s Lair'. Producția va apărea pe Netflix

Ryan Reynolds ar putea juca rolul principal în „Dragon’s Lair'. Producția va apărea pe Netflix

Un articol de: Adela Iacob - 30 Mar 2020, 14:25

Ryan Reynolds negociază pentru rolul principal din „Dragon’s Lair', adaptarea popularului joc video din anii ’80, scrie polygon.com. 

Potrivit presei de la Hollywood, Netfix a căzut la un acord pentru drepturile de autor, și Reynolds este printre cei aleși. Don Bluth, fostul animator de la Disney care a conceput și ilustrat jocul original, este, de asemenea, menționat ca producător.

Dragons's Lair a fost unul dintre jocurile copilăriei, pe care nostalgicii nu l-a uitat niciodată. Nu este într-adevăr un joc foarte bun, deoarece era în mare parte de o serie de evenimente care se succedau rapid, dar parea a fi jucat un desen animat și nici un alt joc nu părea la fel de bun.

În 1983, jocul folosea o tehnologie inovatoare, cea a dvd-ului, și o grafică avansată, întâlnită mai curând în lung-metrajele animate. Eroul principal al poveștii era Dirk the Daring, care pornea într-o acțiune curajoasă de salvare a prințesei Daphne din sălașul unde o țineau prizonieră dragonul Singe și vrăjitorul Mordroc.

Ryan Reynolds („Deadpool', „Deadpool 2') a mai jucat în producția Netflix „6 Underground', iar în prezent filmează pentru un alt titlu original al rețelei, „Red Notice'. Pelicula îi mai are în distribuție pe Dwayne Johnson și pe Gal Gadot și are în centru misiunea unui agent al Interpolului de a-l captura pe cel mai vânat hoț de opere de artă din lume. 

Reynolds joacă, de asemenea, rolul principal din comedia „The Hitmans Wifes Bodyguard' (continuarea filmului din 2017 „Hitmans Bodyguard: Care pe care), cu Samuel L. Jackson și Salma Hayek, care se află deja în post-producție și care trebuia să se lanseze pe 28 august 2020.