Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ruby a vorbit despre despărțirea de Robert: Suntem mai proști decât alții

Ruby a vorbit despre despărțirea de Robert: Suntem mai proști decât alții

Un articol de: Redacția Știrescu - 04 Apr 2019, 11:05

Ruby este de șase ani cu Robert, iar relația celor doi a cunoscut suișuri și coborâșuri, dar în ciuda tuturor disensiunilor, sunt împreună.

   RUGĂCIUNI PENTRU MARELE ACTOR FLORIN PIERSIC! VESTEA A FOST DEJA CONFIRMATĂ! MEDICII AU FĂCUT TOT CE AU PUTUT
„Ăștia puteam fi noi. Suntem mai proști decât alții. O amenințare subtilă, îți bag șuruburile pe gât, ceva finuț, de dumincă după amiază. Suntem vărsători amândoi, încăpățânați amândoi. Tocmai pentru că ne cunoșteam latura asta am avut emoții pentru participarea noastră la „Asia Express’. Nu ne-am bătut, nu ne-am scos ochii. Ne-am despărțit de vreo 2 ori, ne-am despărțit înainte de Asia de multe ori, s-a dus și acasă, după iar s-a întors, după a venit și am plecat eu. Noi ne despărțim categoric, noi nu ne jucăm.

  ANDREEA MARIN ȘI COVE, PRIMELE IMAGINI ÎMPREUNĂ: FANII SUNT ȘOCAȚI! DA, PÂNĂ LA URMĂ S-A ÎNTÂMPLAT!
Când ne despărțim e gata, capăt. Știi care e treaba? Până să-și ia tălpășița unul dintre noi, unul se răzgândește. El pleacă mai des, eu sunt cu mamaia, cu pisici. El are unde să se ducă, eu stau cu chirie. În 2-3 zile poate să lase fete însărcinate! Nu poate lăsa pe nimeni, sunt liniștită!’, a spus Ruby, cu zâmbetul pe buze.

 ADIO, MAESTRE! TOATĂ ȚARA, ÎN LACRIMI! MARELE ARTIST A MURIT! ANUNȚUL A FOST DEJA CONFIRMAT

„Nu puteam fi, nu puteam fi niciodată, taci în p*** mea te rog frumos. Te rog frumos taci din gură. Ăștia suntem cu adevărat și suntem proști, facem chestia asta mai mult decât alții. De 6 ani suntem așa, în fiecare moment. Așa suntem din prima zi, suntem amândoi încăpățânați. Am plecat de acasă…”a intervenit și iubitul ei, Robert, amuzat de reacțiile lui Ruby.

Citeşte mai multe despre:   ruby