Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Roxana Ciuhulescu, ÎN STARE GRAVĂ din cauza fostului ei soț. Și mama ei a avut de suferit

Roxana Ciuhulescu, ÎN STARE GRAVĂ din cauza fostului ei soț. Și mama ei a avut de suferit

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Feb 2019, 16:13

Roxana Ciuhulescu a mărturisit că divorțul a afectat-o destul de tare. Vedeta cu cele mai lungi picioare din România a povestit calvarul prin care a trecut.


„A fost o problemă de sănătate din cauza emoțiilor prin care treceam. Am făcut ulcer, sufeream de insomnii, nu dormeam decât dacă luam pastile. Sincer nu mai aveam timp să mă gândesc la mine, mă gândeam doar la copil. Am depășit foarte ușor această perioadă. Ulcerul s-a rezolvat cu pastile, tratamente.

Mai am perioade când mă mai doare stomacul. M-am liniștit, pur și simplu. 


Mama a suferit pentru mine și s-a bucurat alături de mine, când am trăit momente frumoase. Am și prieteni, am prieteni foarte buni de ani de zile care mi-au fost alături. În momentele astea îți dai seama care îțși este prieten. Ana nu a fost foarte încântată. Pentru mine a fost cea mai mare surpriză a vieții mele. Ani de zile am făcut tratamente, nu s-a întâmplat. Și am zis că pur și simplu am o vârstă, îmi luasem gândul.

Când am aflat că aștept un copil a fost și o bucurie, dar și un șoc. Ana când a aflat nu a fost prea încântată, dar s-a obișnuit cu ideea. Am un filmuleț foarte sensibil când a intrat în maternitate, Cezar era lângă mine. A intrat, a strigat Cezar și a început să plângă și zicea: cât de mic și frumos este! Mâine împlinește 7 luni, iar pe 14, Ana împlinește 7 ani. Cezar este născut în aceeași zi cu tatăl lui, am doi Raci în casă” a povestit Roxana Ciuhulescu.

Citeşte mai multe despre:   roxana ciuhulescu