Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Roxana Ciuhulescu, GRAV BOLNAVĂ! CLIPE DE GROAZĂ pentru vedetă! (FOTO)

Roxana Ciuhulescu, GRAV BOLNAVĂ! CLIPE DE GROAZĂ pentru vedetă! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Feb 2019, 09:35

În timpul primului divorț, vedeta cu cele mai lungi picioare din showbiz a trecut plin clipe de coșmar.

Acum are o nouă familie alături de actualul ei soț, Silviu Bulugioiu, cu care are și un copil născut în 2018, un băiețel pe nume Cezar.

În acea perioadă stresantă, Roxana Ciuhulescu a făcut ulcer și trebuia să ia pastile zilnic. 

„A fost o problemă de sănătate din cauza emoțiilor prin care treceam. Am făcut ulcer, sufeream de insomnii, nu dormeam decât dacă luam pastile. Sincer nu mai aveam timp să mă gândesc la mine, mă gândeam doar la copil. Am depășit foarte ușor această perioadă. Ulcerul s-a rezolvat cu pastile, tratamente.
Mai am perioade când mă mai doare stomacul. M-am liniștit, pur și simplu. Mama a suferit pentru mine și s-a bucurat alături de mine, când am trăit momente frumoase. Am și prieteni, am prieteni foarte buni de ani de zile care mi-au fost alături. În momentele astea îți dai seama care îți este prieten”, a declarat Roxana Ciuhulescu la Antena Stars, citează Ciao.

„Până la momentul dezvăluirii că am divorțat, toată lumea știa că lucrurile sunt ok între noi pentru că nu dorim să ne expunem prea mult lucurile personale. Cei de acasă nu vor să audă de problemele noastre, pentru că și ei le au pe ale lor. Am așteptat să vină vacanța de vară ca Ana să nu fie întrebată de colegi și să nu fie tachinată. Discutam de câteva luni de divorțul care urma. A fost un divorț elegant, la notariat. Nu ne place circul. Dacă mi-ar fi zis cineva că se va întâmpla așa, nu aș fi crezut.

Mi-am propus să nu rămân singură și am vrut să-mi refac viața și i-am zis fostului soț că vreau să-mi refac viața. Sunt femei care trec prin decepții și nu mai au curaj. La mine lacrimile au secat, au curs în mulți ani. Mi-am dorit să apară el și a apărut. Nu vreau să fac o comparație. Este un om foarte bun, are un suflet de milioane și îl iubesc cel mai mult pentru sufletul lui. Aveam nevoie de atenție, iubire, apreciere. Eu nu am fost niciodată o femeie materialistă și nici nu o să fiu. Dacă îmi căutam un soț cu un cont gras, îl găseam în altă parte. M-a atras la el faptul că a devenit un tată pentru Ana”, a mai declarat vedeta.

Citeşte mai multe despre:   roxana ciuhulescu