Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Romanița Iovan e marcată de moartea Zinei Dumitrescu. A IZBUCNIT ÎN LACRIMI ÎN DIRECT

Romanița Iovan e marcată de moartea Zinei Dumitrescu. A IZBUCNIT ÎN LACRIMI ÎN DIRECT

Un articol de: Redacția Știrescu - 28 Mar 2019, 16:22

Moartea Zinei Dumitrescu a șocat industria modei din România. Romanița Iovan nu își revine din șoc după ce a aflat că mama modei românești a încetat azi din viață.

  "NADIA A MURIT ÎNTR-UN TERIBIL ACCIDENT". ANUNȚUL CARE A ȘOCAT TOATĂ ROMÂNIA. SOȚUL GIMNASTEI A ÎNCREMENIT LA AFLAREA VEȘTII


"Sunt un pic şocată. N-am urmărit astăzi ştirile, când m-ai sunat eram la volan. Am coborat acum ca să pot vorbi cu voi. Rămâi blocat la astfel de ştiri, mai ales că ne cunoşteam de peste 30 de ani. O viaţă frumoasă petrecută împreună. Acum, să vezi... să auzi că nu mai există un om deosebit, un om minunat care şi-a dedicat viaţa modei. Suntem o mână, copiii ei... Nu pentru că ne-a născut, ci pentru că am lucrat cu ea când noi eram foarte tineri. Am împărtăşit cu ea momentele de bucurie şi tristeţe. Am stat zile, nopţi, ani. Au fost cei mai frumoşi ani ai noştri. Cred că şi Cătălin îmi dă dreptate că au fost cei mai frumoşi ani ai noştrii şi că vor rămâne în sufletul nostru. Doamna Zina va rămâne o figură emblematică a modei româneşti", a mărturisit Romaniţa Iovan, pentru Antena Stars.

    DRAMĂ URIAȘĂ! ACTORUL iubit de toți ROMÂNII a ajuns în SCAUNUL CU ROTILE! BOALA l-a răpus


"Este trist şi greu de comentat ce este în sufletul unui om când simte că nu mai poate să facă ce îşi doreşte. Toate amintirile te ajută să mergi mai departe, dar te şi impiedică să-şi trăieşti ani.", a mai continuat Romaniţa Iovan.

Citeşte mai multe despre:   romanita iovan  -   zina dumitrescu