Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete INCENDIAR! TEO TRANDAFIR a spus tot despre RELAȚIA cu MIRCEA BADEA: ‘A fost omul care a venit să mă vadă în SPITAL, omul care m-a ţinut de mână’

INCENDIAR! TEO TRANDAFIR a spus tot despre RELAȚIA cu MIRCEA BADEA: ‘A fost omul care a venit să mă vadă în SPITAL, omul care m-a ţinut de mână’

Un articol de: Stirescu.ro - 03 Feb 2019, 13:54

Teo Trandafir a vorbit despre relație strânsă pe care o are cu Mircea Badea, fost coleg de platou, dezvăluind că a sprijinit-o în momentele de cumpănă.   

„Mircea a fost omul care a venit să mă vadă în spital la Viena, omul care m-a ţinut de mână. Eu îl iubesc pe Mircea Badea aşa cum e, nu pentru ce face el la televizor. Mircea se pricepe la politică eu nu. Mircea este atât de bârbat şi atât de loial, încât oricând cineva a încercat să se bage între noi, am ştiu clar ca suntem parteneri care nu şi-ar face rău niciodată.”, a spus Teo Trandafir, potrivit cancan.ro.

Teo Trandafir și Mircea Badea au fost pentru o bună bucată de vreme colegi de platou. Au avut  împreună o eimisiune, care era urmărită de mulți români.

Citeşte mai multe despre:   mircea badea  -   teo trandafir