Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Regretul lui Smiley după ce a depășit viteza legală în drumul spre mare. Ce mesaj a postat cântărețul

Regretul lui Smiley după ce a depășit viteza legală în drumul spre mare. Ce mesaj a postat cântărețul

Un articol de: Adela Iacob - 19 Aug 2020, 18:31

Smiley a transmis un mesaj în care și-a cerut scuze, după ce a fost oprit miercuri de polițiști pe Autostrada Soarelui din cauză că a depășit viteză legală. Artistul a povestit întâmplarea pe Fcaebook și în care și-a exprimat părerea de rău pentru că a dat un exemplu negativ. 

 

Smiley a fost amendat din cauza faptului că a depășit viteza legală pe Autostrada Soarelui 

 

Chiar dacă testul antidrog la care l-a supus agentul rutier, a fost negativ, Smiley depășise viteza cu aproape 25 de kilometri și a fost amendat. În mesajul transmis pe rețeaua de socializare, vedeta a asigurat că nu este o persoană care încalcă regulile în mod obișnuit, ci a fost, pur și simplu, o întâmplare. 

"Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteză legală de pe autostrada cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost", a scris Smiley pe Facebook. 

 

După ce și-a cerut scuze oamenilor care îl iubesc pentru faptul că a încălcat legea, artistul i-a mai rugat să respecte regulile. 

"Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră a tuturor", a mai scris cântărețul.

 

 

Smiley a avut mari emoții la efectuarea testului antidrog

 

Artistul se îndrepta spre mare, însoțit de iubita lui, Gina Pistol. Când polițiștii i-au cerut să facă testul antidrog, acesta a fost foarte confuz, mărturisind că nu a mai făcut niciodată acest lucru și nu știa cum trebuie să procedeze. 

 

 

Citeşte mai multe despre:   smiley