Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Reese Witherspoon, emoții mari pentru fiica sa! Află ce a făcut actrița când a aflat că Ava va pleca la facultate: „m-a lovit ca o săgeată în inimă”

Reese Witherspoon, emoții mari pentru fiica sa! Află ce a făcut actrița când a aflat că Ava va pleca la facultate: „m-a lovit ca o săgeată în inimă”

Un articol de: Maria Zărnescu - 24 Mar 2020, 14:00
FOTO: Instagram: Reese Whiterspoon Vedete

Actrița Reese Witherspoon are o relație specială cu fiica Ava, în vârstă de 20 de ani. Starul din „Big Little Lais”, a trecut printr-o etapă normală și firească, în viața fiecărei mame, dar care provoacă pe atât de multă bucurie cât și tristețe. Este vorna despre plecarea copiilor la facultate, când părinții sunt mai mult decât mândrii, dar în același timp sunt conștienți că lucrurile se vor schimba în viața copiilor lor.

În SUA este sezonul admiterii la colegii/facultate, iar starurile află unde vor merge copiii lor, începând din toamnă, să studieze. Același lucru s-a întâmplat și în cazul Avei, fiica celebrei actrițe, relatează People.

 

Whiterspoon i-a obișnuit pe fani cu imaginea de actriță, însă nu a vorbit de foarte multe ori din postura de mamă. Starul din „Big Little Lias” a povestit pentru Emmy Magazine, cum s-a simțit atunci când a aflat că fiica s-a a fost acceptată la colegiu.

„Este atât de dificil să definești viața de mamă și există atâtea pasage în cărți care încearcă să facă acest lucru. Este atât de dificil să descri în cuvinte ce simți atunci când vezi cum copiii tăi au crescut. Fiica mea aplica la colegiu, am simțit evenimentul ca pe o săgeată în inimă.”

Vedea și-a deschis sufletul și a explicat ce a simțit atunci când a aflat că fiica sa, Ava, a fost acceptat și a plecat la Standford, acolo unde a terminat și celebra actriță facultatea.

„Este foarte ciudat ce simți când copiii pleacă la facultate. Este greu și nu mi-am imaginat niciodată ce a putut să fie în sufletul mamei mele. Mergeam în camera ei, mă așezam în patul ei și începeam să plâng când a plecat la facultate. Dar este ok, pentru că se întoarce. Întotdeauna se întorc, corect? Eu credeam ca va rămâne plecată.” A explicat actrița în show-ul lui Ellen DeGeneres.

 

Actrița nu a uitat-o nici pe mama ei, despre care a reamintit că probabil ar fi fost foarte supărată atunci când Reese a renunțat la chirurgie plastică pentru actorie. „A fost supărată timp de aproape 10 ani, dar apoi i-am cumpărat o casă și a trecut repede peste asta. Într-un fel sau altul a fost o înțelegere mai bună pentru ea.” A glumit actrița, potrivit People.

Reese Whiterspoon are doi copii alături de fostul soț, Ryan Phillipe, pe Ava de 20 de ani și Deacon de 16 ani. Alături de actualul soț, Jim Toth, mai are un băiețel în vârstă de 7 ani.