Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete VIRALUL  ZILEI: Cel mai inedit record MONDIAL! Poza cu un ou a întrecut-o pe Kylie Jenner. A strâns peste 20 de milioane de aprecieri! (FOTO)

VIRALUL  ZILEI: Cel mai inedit record MONDIAL! Poza cu un ou a întrecut-o pe Kylie Jenner. A strâns peste 20 de milioane de aprecieri! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Ian 2019, 10:16

Internauții sunt din ce în ce mai inventivi în ziua de azi.

Astfel, pentru a bate recordul mondial înregistrat de Kiley Jenner, aceștia au lansat o inițiativă și au postat o poză cu un...ou.

„Să stabilim un record mondial și să obținem cea mai apreciată postare pe Instagram. Întrecând actualul record mondial deținut de Kylie Jenner (18 milioane) Putem să o facem”, a scris cel care a venit cu ideea trăznită.

Utilizatorii platfirmei de socializare au fost mai mult decât încântați să participe la această provocare, poza strângând  în zece zile 24,53 milioane de aprecieri.

Cea mai apreciată fotografie de pe Instagram până la acest moment  fusese postată pe 6 februarie 2018 de Kylie Jenner şi este prima poză cu Stormi, fetiţa ei. Imaginea a strâns 17,9 milioane de likeuri şi 1,9 milioane de comentarii.

Citeşte mai multe despre:   Kylie Jenner