Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Răzvan Simion aruncă BOMBA. A vorbit despre divorț și a lăsat lucrurile foarte clare în ce o privește pe Lidia Buble

Răzvan Simion aruncă BOMBA. A vorbit despre divorț și a lăsat lucrurile foarte clare în ce o privește pe Lidia Buble

Un articol de: Stirescu.ro - 20 Feb 2019, 08:26

Răzvan Simion și-a deschis sufletul și a vorbit despre motivele pentru care unii îl admiră, iar alții sunt detractorii lui.
După ce a început relația cu Lidia Buble, prezentatorul și cântăreața au fost criticați de mare parte a publicului românesc pentru că s-au solidarizat cu fosta nevastă a matinalului. Tocmai despre asta a vorbit recent Răzvan.


"Cred că, uneori, o încurc. Nu toată lumea mă place pe mine, chiar dacă par genul prietenos.Poate unii au ceva cu faţa mea, cu felul meu de a vorbi!", a mărturisit Răzvan Simion. 


"Sunt în relaţii cu cei mici şi comunicăm doar despre nevoile lor! Ianca a intrat la liceu, în toamnă, Tudor e mai pe vlogging. Am învăţat toţi vloggerii din România pentru că mi i-a prezentat el! Sunt total diferiţi, unul foarte calm şi cerebral, Ianca, şi unul mai histrion ca ta-su, Tudor, n-are nicio apăsare pe lumea asta. Cumva au depăşit momentul, au înţeles că lucrurile nu se izbesc de un perete, au înţeles că în viaţă există mai multe opţiuni!", a spus Răzvan Simion. 


"Dacă aş regreta aş fi încă acolo... lucrurile s-au consumat! Sunt relaţii care ard repede, sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă! Te-au afectat declaraţiile fostei soţii de-a lungul timpului? Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-azis, ce s-au umflat, nu m-am ambalat! Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns..cred că n-am răspuns niciodată!", a precizat matinalul de la Antenă.

Citeşte mai multe despre:   razvan simion  -   lidia buble