Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete N-o să-ți vină să crezi! Cum a reacționat mama lui BOTEZATU când a aflat că acesta este GAY: M-a dus la... FOTO)

N-o să-ți vină să crezi! Cum a reacționat mama lui BOTEZATU când a aflat că acesta este GAY: M-a dus la... FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 01 Feb 2019, 19:19

Răzvan Botezatu nu s-a mai ascuns și a recunoscut că este gay. Fostul prezentator TV  a avut curajul să se confeseze și a vorbit și despre momentul în care mama lui a aflat adevărata lui orientare sexuală. 

Răzvan Botezatu și-a luat inima-n dinți și a recunoscut că este gay.  Odată cu asumarea publică a acestui lucru, Răzvan Botezatu a decis să și lupte pentru ca oamenii care au alte înclinații sexuale față de majoritate să fie acceptați în societate, așa cum ar fi și normal, potrivit cancan.ro.

De asemenea, fostul prezentator TV a vorbit și despre momentul în care i-a spus adevărul mamei sale despre orientarea lui sexuală.

„Mi-am facut curaj si i-am povestit mamei mele. M-a dus la psiholog. Acel psiholog mi-a salvat viata si mi-a schimbat total viata si gandirea. A fost Dumnezeul meu acea doamna psiholog. Cu timpul m-am acceptat asa cum sunt. Prietenii mei stiau, aveam curaj sa le spun insa am purtat mereu acea masca si nu am putut fi fericit pe deplin pana cand nu am recunoscut public. Sunt oricum acelasi om, acelasi caracter. Nu s-a schimbat nimic!”, a mărturisit Răzvan Botezatu.

În blocul în care stăteam aveam un vecin care nu era cu mult mai mare decât mine, ne despărțeau doar câțiva ani. În perioada aceea am fost prima oară abuzat sexual de acel băiat. Nu știam, nu înțelegeam, dar intrasem în jocul lui. Ne jucăm ”de-a mama și de-a tată”, mă dezbrăcă, mă pipăia, mă ținea în brațe, mă pupă pe tot corpul, mă săruta și mă penetra. Mă abuza sexual, dar eu nu înțelegeam asta", a spus, pentru wowbiz.ro, Răzvan Botezatu.

El a recunoscut că odată intrat în jocul sexual al băiatului mai mare decât el, a început să îi și placă.

Fostul prezentator a mai spus că atunci când a descoperit că are o atracție sexuală față de bărbați a intrat în depresie și a vrut să se sinucidă.

"Nu știu ce era în capul meu la vârsta aceea, de ce am acceptat, de ce nu am spus, nu știu... Îmi amintesc că îmi spunea că dacă află cineva de ce facem noi o să iasă mare scandal. Că o să moară toata familia mea. Totul a durat mult timp, cred ca mai bine de un an. Țin minte la un moment dat că el s-a mutat din Mangalia și am pierdut legătura cu el. Apoi, când am crescut am simțit că am o atracție ciudată față de bărbați și că femeile nu mă atrag. Am avut o perioadă de depresie, mă simțeam murdar, mă simțeam complexat, mă simțeam inutil, am vrut să mă sinucid. Nu ieșeam din casă, a fost perioada când eu m-am îngrășat foarte mult, aveam 130 de kg. Eram pierdut, nu mai găseam sensul acestei vieți", a mai povestit Răzvan Botezatu.

Citeşte mai multe despre:   Razvan Botezatu