Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete RĂZBOI TOTAL între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! ÎNȘELATĂ şi BATJOCORITĂ de bărbatul pe care l-a iubit la nebunie! (FOTO)

RĂZBOI TOTAL între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! ÎNȘELATĂ şi BATJOCORITĂ de bărbatul pe care l-a iubit la nebunie! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 23 Ian 2019, 11:45

Informații noi apar în divorțul dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! Bărbatul a dezvăluit că artista l-ar fi înșelat cu cel mai bun prieten al lui. Cum se apără artista?

„El nu poate vorbi despre moralitatea mea. Nu de altceva, dar eu am făcut tot ce am putut ca să ne salvăm relația. După scandalul de la Reșița (cel în care Culiță Sterp ar fi fost agresat pentru că s-ar fi încurcat cu o femeie, n. red.) eu am fost cea care, deși știam ce s-a întâmplat, am ieșit public și l-am apărat. Eu am fost cea care, de fapt, i-am dat ocazia să devină cineva. Am tras de el cât am putut să facă cursuri de canto, să îl ajut să facă o carieră. Nu voiam să ascult de nimeni care îmi spunea să merg doar eu la cântare, că lor nu le place de Culiță. Insistam, îl duceam peste tot. Știam că m-a înșelat, dar am trecut peste, încercam să fac în așa fel încât relația să meargă, am sacrificat totul. Nu ascultam de nimeni când mi se spunea ceva rău de el”, a declarat Carmen, conform Wowbiz.

„Când am văzut că relația noastră nu se mai poate repara, am decis să ne despărțim. Am fost înșelată cu prea multe femei, multe mi-au spus, am vorbit cu aproape toate, chiar dacă sunt foarte puține care au recunoscut public că i-au fost amante. Acum, văd eu, el încearcă să mă facă în toate felurile, scoate mesaje pe care le-am dat cu alt bărbat, după ce nu am mai fost împreună cu el, doar din răzbunare. Bine că nu pune și poze cu mine din momente intime, că, cine știe, poate are și din-alea... Adică, nu pot să înțeleg cum poate fi așa... bărbat, cum poate să spună lucrurile astea despre mine, având în vedere că, timp de trei ani, a avut numai de câștigat de pe urma mea și i-am fost, totuși, soție. Adică, sincer, am impresia că în felul în care se comportă, tot el se descalifică”, a continuat artista.

„Carmen este disperată că trebuie să dea, din nou, nas în nas cu el. Nu îl mai suportă, se simte trădată, înşelată şi batjocorită de bărbatul pe care ea l-a iubit la nebunie. Dar, în perioada asta, ea este nevoită să îi suporte prezenţa pentru că au o serie de obligaţii artistice împreună. Ea nu era încă hotărâtă să divorţeze şi au luat, împreună, nişte cântări, şi au de cântat împreună, de Crăciun. De fapt, au cântări până prin 2019 la jumătate, iar Carmen nu ştie cum să scape de ele”, a spus o sursă apropiată cântăreţei.

„Nu mai vrea să accepte nicio cântare în compania lui Culiţă. Adică, a pus, clar, problema de ori ea, ori el. Împreună, sub nicio formă. Nu poate să îl mai vadă în ochi, darămite să cânte, să danseze, să zâmbească pe aceeaşi scenă. Este o femeie rănită şi, normal, decizia ei e de înţeles”, a mai afirmat sursa respectivă.

Citeşte mai multe despre:   carmen de la salciua  -   culita sterp