Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Când și-a dat ultima suflare, Cristina Țopescu NU ERA SINGURĂ ÎN CASĂ... Ancheta A DEZVĂLUIT cum a sfârșit jurnalista, de fapt

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Când și-a dat ultima suflare, Cristina Țopescu NU ERA SINGURĂ ÎN CASĂ... Ancheta A DEZVĂLUIT cum a sfârșit jurnalista, de fapt

Un articol de: Adela Iacob - 28 Ian 2020, 10:54

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, în casa ei din Tunari, după ce nu mai fusese văzută de trei săptămâni. 

 

ȘOCANT! CRISTIAN POMOHACI, PRINS ÎN FAPT! INCREDIBIL CE A FĂCUT PE ÎNTUNERIC! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE INTERNET (GALERIE FOTO)

Deși unii cunoscuți o credeau plecată în vacanță, Cristina Țopescu a murit acasă, înainte de Anul Nou.

Se pare că jurnalista n-a murit singură, așa cum se credea. 

 

ȘOC ȘI GROAZĂ LA MORMÂNTUL LUI NICOLAE CEAUȘESCU! ȘI-AU FĂCUT CRUCE CÂND AU VĂZUT CAVOUL! APARIȚIE DE COȘMAR (GALERIE FOTO)

 

Cristina a murit vegheată de o căţeluşă pe care o adoptase după ce a fost împușcată, după cum a dezvăluit Florin Petruţ, unul din amicii apropiaţi ai Cristinei, pentru wowbiz.ro. Florin a reacţionat după o postare a Sandei Nicola.

Discuția despre dacă a căutat-o sau nu cineva în ultimele săptămâni este pur și simplu o tâmpenie. Dacă un om pe care tu îl știai în putere nu îți răspunde la telefon de Revelion, te gândești că e mort sau mai degrabă că e undeva cu gălăgie și nu aude telefonul? Zău că nu are sens să alunecăm pe panta asta. Cristina a fost iubită. PUNCT. De ce trăia singură, asta nu e treaba niciunuia dintre noi. OK?”, a scris o amică de-a Cristinei, citează ciao.ro.

CUTREMUR ÎN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR ARUNCĂ BOMBA: "DE MÂINE NE MUTĂM ÎMPREUNĂ"! MIRCEA BADEA E ÎN STARE DE ȘOC

A murit vegheată de Șiba, cățelușa cu 11 alice în ea, pe care Cristina a salvat-o. Șiba și-a dat ultima suflare lângă Cristina. Era un om foarte sensibil, blând. Uneori, vorbeam până în zori. Nu era singură ea ca om, nu din cauza ei. Era singurătatea unui om care nu are o familie și e absolut normal. Era un om iubit, nu aveai cum să nu o placi! Nu a mai răspuns la mesaje din 26 decembrie. Mulți ne-am gândit că are o perioadă în care vrea să fie singură, că e afectată de ceea ce se întâmplă cu animalele în aceste zile. Ultimul mesaj i l-am dat de revelion și nu am primit niciun răspuns”, a explicat Florin.

Citeşte mai multe despre:   cristina topescu