Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Adela Popescu și Radu Vâlcan, ANUNȚ SURPRIZĂ: Se mărește familia?

Adela Popescu și Radu Vâlcan, ANUNȚ SURPRIZĂ: Se mărește familia?

Un articol de: Redacția Știrescu - 03 Apr 2019, 11:51

Radu Vâlcan și Adela Popescu își doresc o fetiță. Cei doi sunt fericiți cu familia pe care au construit-o împreună, dar nu vor să se oprească aici.

   RUGĂCIUNI PENTRU MARELE ACTOR FLORIN PIERSIC! VESTEA A FOST DEJA CONFIRMATĂ! MEDICII AU FĂCUT TOT CE AU PUTUT
"A devenit puţin mai uşor de la sezon la sezon pentru că avem mai multă experienţă, dar parcă s-au mărit orele de filmare, nu ştiu.. Lumea ştie cum s-a desfăşurat ultima ceremonie, până a răsărit soarele. Spuneai că momentul acela a fost cel mai greu moment de când filmaţi emisiunea. Da, cred că da. Cred că a fost cel mai intens. Tu ce ai învăţat din toată această experienţă? Sincer, cred că sunt suficient de matur încât să nu mă influenţeze într-un fel sau altul ce se întâmplă în jurul meu. Am cunoscut mai bine Thailanda. Ce părere ai despre aceste situaţii care par atât de solide se despart atât de uşor?

     BOMBA ANULUI! CAZUL ELODIA A FOST ELUCIDAT! CE NI S-A ASCUNS ANI DE ZILE! DETALII CUTREMURĂTOARE

Oamenii se înscriu la Insula Iubirii, cuplurile care se înscriu, care vor să vină acolo, în Thailanda, pentru că au anumite probleme. Foarte mulţi oameni care au probleme pe care nu le pot rezolva în niciun fel şi atunci găsesc această oportunitate de a veni în Thailanda  cu speranţa că vor ieşi bine, vor ieşi învingători din toată povestea asta.  Acum depinde ce înseamnă învingători, pentru că şi pentru cei care s-au despărţit a fost un câştig până la urmă şi nu au rămas într-o relaţie nocivă, în ceva ce nu le aducea bine în viaţa lor", a povestit Radu Vâlcan. 

Citeşte mai multe despre:   adela popescu  -   radu valcan