Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Radu Palaniță, fericitul câștigător a celei de-a zecea finală a emisiunii Românii au Talent. A primit 120.000 de euro (VIDEO)

Radu Palaniță, fericitul câștigător a celei de-a zecea finală a emisiunii Românii au Talent. A primit 120.000 de euro (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 30 Mai 2020, 01:06

Cea de-a zecea ediție a emsiunii Românii au talent. a fost câștigată de Radu Palaniță, cel care a cântat melodia lui Frank Sinatra, "My way".

Câștigătorul este bucureștean, lucrează ca mecanic auto și este pasionat de muzică, chiar dacă nu are nici un fel de studii muzicale. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke, iar de atunci cântă decâte ori are ocazia și visează să ajungă la inimile oamenilor cu vocea sa. 

În urmă cu câțiva ani, Radu a partcipat la Vocea României și în ciuda faptului că nu a reușit să câștige marele premiu, a continuat să viseze că o să ajungă pe marile scene ale lumii. 

 

 

 

Ce vrea să facă cu marele premiu de 120.000 de euro

 

Radu a dezvălui ce plănuiește să facă cu marele premiu. Într-un interviu, el a spus că nu are vise exagerate, ci își dorește să își cumpere o casă și să îi poată ajuta pe cei din jurul său.

„Dacă aș câștiga marele premiu, ce aș face cu banii? Această întrebare își are cu siguranță răspunsul: îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”.

 

Cea de-a zecea finală a show-ului Românii au Talent s-a desfășurat în condiții speciale

 

Din cauza pandemiei de coronavirus, marea finală s-a desfășurat în condiții speciale, fără ca concurenții să fie prezenți pe scena Românii au Talent. Totul a fost transmis prin apel video, iar cei 10 concurenți și-au prezentat numerele de acasă. Nici jurații nu au fost prezenți în studio, momentele concurenților fiind prezentate de acasă de Smiley și Bartoș și jurizate de Andra, Mihai Petre, Andi și Florin Călinescu.

Tot din cauza restricțiilor provocate de COVID-19, cei 10 concurenți rămași în finala specială au fost cei care au primit Golden Buzz în cadrul audițiilor. 

Este pentru prima dată când pe lângă premiul întâi de 120.000 de euro, se vor acorda bani și celor care vor ieși pe locurile 2 și 3, în valoare de 20.000 de euro și respectiv de 10.000 de euro.

 

Cine sunt câștigătorii sezoanelor trecute

 

Adrian Țuțu, un dansator de hip-hop a fost câștigătorul primului sezon al show-ului de taelnte, în 2012, iar în 2012, magicianul Cristian Gog.

În 2013, sezonul trei s-a terminat cu victorie pentru dresorul de câini Bruno Iacobeț. În cel de-al patrulea sezon, marele premiu a mers la Brio Sonores, o trupa de muzică din Republica Moldova.

Anul 2015 a adus marele premiu unui grup de trei tineri care au făcut spectacol din rezolvarea cubului Rubik în timp record Tânăra soprană Laura Bretan a cucerit publicul în 2016. Al șaptelea mare premiu a mers la Lorelai Moșneguțu, o fetiță născută fără mâini și fără femur la ambele picioare. 

Ediția a opta a fost câștigat de coregraful Emil Rengle, iar anul trecut Ana Maria Pantaze, o croitoreasă din București a fost fericita câștigătoare.

 

Citeşte mai multe despre:   romanii au talent