Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete PROFEȚIA STELEI POPESCU. Se împlinește la un an și 5 luni de la moartea marii actrițe. E CUMPLIT!

PROFEȚIA STELEI POPESCU. Se împlinește la un an și 5 luni de la moartea marii actrițe. E CUMPLIT!

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Mar 2019, 16:12

Au trecut un an și 5 luni de când Stela Popescu, iar una din profețiile sale pare să se adeverească. Iată ce a spus Stela despre România.


„România toată e frumoasă, dar ne străduim din puteri să o distrugem (râde). Eu iubesc România, dar noi suntem veşnic nemulţumiţi, veşnic nefericiţi. Nu ştiu de ce ne este teamă să acţionăm şi ne lăsăm pe mâna altora. Draga mea, eu am fost foarte fericită la Revoluţie. Îmi iubesc ţara. M-am bucurat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Dar s-a întâmplat mai puţin decât m-am aşteptat. Am crezut că odată eliberaţi de dictatură, românii vor fi mai fericiţi. N-au făcut mare lucru pentru asta. Pentru că s-au speriat, n-au ştiut de unde să apuce. Unii sunt contra, unii sunt pentru. Românii nu se unesc. Cred că de acolo ni se trage. Se sperie, se contrazic … românii se contrazic, în general. Au aceeastă manie de anu fi de acord. De ce? … nu înţeleg! ”, era mesajul pesimist al Stelei.


„Aş schimba la români mentalitatea. Să nu se mai certe! Să nu mai aud zicala aceea … să moară şi capra vecinului! Ba a mai apărut una: să moară vecinul, ca să-i iau capra! ” , a mai zis Stela.
 

Citeşte mai multe despre:   stela popescu