Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Prințesa Charlotte nu se va întoarce la școală. Kate Middleton și Prințul William au hotărât ca fetița lor să învețe doar de acasă. Motivul este...

Prințesa Charlotte nu se va întoarce la școală. Kate Middleton și Prințul William au hotărât ca fetița lor să învețe doar de acasă. Motivul este...

Un articol de: Adela Iacob - 25 Mai 2020, 09:01
FOTO: Instagram: Kensington Royal Vedete

Prințesa Charlotte ar urma să revine la ore în vara acestui an, odată cu redeschidere șacolii la care învață. Părinții săi însă, Kate Middleton și Prințul William nu doresc ca fetița în vârstă de 5 ani să se prezinte în unitatea de învățământ.

În Regatul Unit, școalile și grădinițele au fost închise în timpu pandemiei, însă potrivit US Weekely, anumite unități d eînvățământ i-ar fi chemat pe elevi în timpul verii, când au anunțat că își redeschid porțile. Potrivit tabloidului american, este vorba și despre Thoma`s School, școala unde Prințesa Charlotte merge în primul său an de școală primară, alături de fratele său mai mare, Prințul George.

Pentru moment însă, în contextul pandemiei, se pare că Ducii de Cambridge nu își vor trimite la școală oadată ce aceasta se va redeschide, urmând să facă în continuare lecțiile de acasă, informează sursa citată anterior.

 

Prințesa Charlotte, nu se mai întoarce la școală

 

Micuța în vârstă de 5 ani este elevă în „reception”, fiind primul an de șacolă primară, din sistemul de învățământ britanic. Fiica Prințului William și a lui Kate învață în prezent la Thoma`s School, iar elevii din anii primarii și din ultimul an au fost chemați pe timpul verii să participe la ore, având în vedere că școala a fost închisă în timpul pandemiei, iar cursurile s-au realizat online.

Familia Regală însă se pare că nu ar fi dispusă să își lase fiica să reia cursurile fizic, în unitatea de învățământ, mai ales pentru că nici George nu este nevoit să se întoarcă la ore. Prințul în vârstă de 6 ani nu se află nici în pirmul an de școală primară și nici în cel final, așa că pentru el orele nu se vor relua pe timpul verii. Micuțul este în „anul 2 de școală” și nu face parte din categoriile de elevi rechemați la orele fizice.

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, a fost întotdeauna împotriva sistemului de „homeschooling”, preferând ca micuții ei să asiste la orele fizice, din clasă. În contextul pandemiei însă, Kate ar fi considerat că nu mai are de ales și s-a obișnuit cu această variantă, relatează US Weekly.

În timpul pandemiei, atât Charlotte cât și fratele său George au făcut orele online, din locuința lor Anmer Hall, acolo unde au stat în această perioadă. Mai mult decât atât, Kate ar fi impus reguli stricte micuților în ceea ce privește școala online, ca aceștia să se poată concentra doar pe carte. George și Charlotte nu au voie să folosească ipad-uri, telefoane și nici TV, decât pentru câteva ore, în timpul liber.

 

Kate Middleton și Prințul Harry se bucură de trei copii minunați

 

Pentru Ducii de Cambridge copiii sunt o adevărată fericire, așa cum este normal pentru orice părinte. Având în vedere că micuții sunt foarte buni la școală, au și toate motivele de mândrie. În timpul pandemiei, cât au făcut orele de acasă, se pare că Prințul George a dorit să realizeze chiar și temele de școală ale surorii lui.

„George este foarte supărat, pentru că ar vrea să facă el temele lui Charlotte. Este mult mai simplu și amuzant să realizeze gustări în formă de păinajen în loc să învețe la literatură. Cu toate acestea însă au existat și momente amuzante în timpul orelor online. Cei mici au primit tot felul de proiecte speciale, iar unul dintre ele a fost să învețe versurile melodiei „We will meet again”, a explicat o sursă apropiată a cuplului pentru US Weekly.

Kate Middleton și Prințul William au împreună trei copii. Pe Prințul George și Prințesa Charlotte, care merg împreună la școală și pe micuțul Pinț Louis care tocmai de a împlinit 2 ani.

Citeşte mai multe despre:   prințul William  -   kate middleton