Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Prințul Harry și Prințul William s-au împăcat. „Au existat în mod categoric niște impasuri în relația lor, însă lucrurile par să fie mai bune acum”

Prințul Harry și Prințul William s-au împăcat. „Au existat în mod categoric niște impasuri în relația lor, însă lucrurile par să fie mai bune acum”

Un articol de: Adela Iacob - 13 Mai 2020, 17:50
sursa Foto: etonline.com Vedete

A existat o perioadă în care Prințul Harry și Prințul William se înțelegeau foarte bine. Cu toții de amintim că William chiar l-a pus cavaler de onoare pe fratele său la nunta sa cu Kate Middleton. Cei doi erau mereu acolo unul pentru celălalt, însă în ultima perioadă lucrurile s-au cam răcit între ei. Mulți consideră că relația a început să se destrame odată cu hotărârea Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a renunța la rolurile de membri seniori ai familiei regale britanice și de a se muta în Statele Unite ale Americii. Mai nou, există informații conform cărora cei doi frați au reluat legătura din pricina mai multor factori.

 

Ultimele evenimente i-au forțat pe Prințul Harry și Prințul William să reia legătura

 

Există multe cazuri în care, din nefericire, frații ajung să nu se mai înțeleagă, iar capetele încoronate nu fac excepție. Însă, Prințul William și Prințul Harry au decis că este timpul să îngroape securea războiului și să reia legătura și să lase trecutul în spate, potrivit Entertainment, citat de Elle.

Se crede că cei doi au rupt legătura din momentul în care Prințul Harry împreună cu soția sa au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în Statele Unite împreună cu fiul lor, Archie. Totuși, ultimele evenimente i-au forțat să revină la sentimente mai bune, mai ales dacă ne gândim că tatăl lor, Prințul Charles, a fost infectat cu noul coronavirus. Cei doi nu aveau cum să nu își vorbească în aceste condiții. Pe lângă asta, au mai existat și aniversări de familie care nu puteau fi trecute cu vederea.

„Au existat în mod categoric niște impasuri în relația lor, însă lucrurile par să fie mai bune acum iar aceștia păstrează legătura la telefon”, a confirmat expertul regal Katie Nicholl pentru ET. „Au avut nenumarate apeluri video împreună, au sărbătorit aniversările din familie, iar faptul că Prințul Charles nu s-a simțit bine i-a forțat pe cei doi să pună mâna pe telefon și să reia legătura”.

 

Prințul Harry și Prințul William s-ar fi certat din cauza lui Kate și Meghan

 

Pe lângă teoria conform căreia neînțelegerile dintre cei doi frați au luat naștere odată cu renunțarea Prințului Harry la îndatoririle regale, sunt voci care susțin că lucrurile stau cu totul altfel și că Prințul Harry și Prințul William s-ar fi certat din cauza lui Kate Middleton și a lui Meghan Markle. În acest context, publicația Entertainment Tonight susține că neîțelegerile dintre cele două au luat sfârșit și că au îngropat securea războiului. Ba mai mult, Ducilor de Cambridge le-ar lipsi Harry și Meghan și și-ar dori ca aceștia să fie mai aproape de ei.

 „Cred că ambele părți s-au liniștit acum că toată drama este de domeniul trecutului. Meghan și Harry sunt acum liberi să-și continue viața și Ducele și Ducesa de Cambridge se pot întoarce la viața lor fără să mai existe drame și supărări. Cred că lui Kate și William le este dor de Harry și de Meghan, dar în special cred că aceștia îi simt lipsa lui Harry și faptul că nu mai este aproape”, a continuat Nicholl.

Katie Nicholl a mai adăugat și faptul că Prințul Harry nu este fericit cu noua viață din Statele Unite.

Citeşte mai multe despre:   printul Harry  -   printul william  -   meghan markle  -   kate middleton