Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Acesta este motivul pentru care Prințul Harry nu va putea fi fericit în America. „El mi-a explicat diferența: celebritățile au de ales când și cum apar în presă”

Acesta este motivul pentru care Prințul Harry nu va putea fi fericit în America. „El mi-a explicat diferența: celebritățile au de ales când și cum apar în presă”

Un articol de: Adela Iacob - 23 Apr 2020, 21:01
sursa foto: Instagram Vedete

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la rolurile lor de membrii seniori ai Familiei Regale britanice pentru a putea să aibă parte de intimitatea lor, departe de indatoririle regale. Cei doi au făcut în ultima vreme o serie de donații și și-au făcut multe planuri de viitor. Cuplului pare să îi meargă foarte bine, dar mulți sunt cei care cred că această fericire nu va fi de lungă durată.

Prințul Harry un voia să devină niciodată o celebritate

Prințul Harry și Maghan Markle par să fie fericit cu noua lor viață alătur de fiul lor, Archie. Cei doi chiar plănuiesc să își cumpere o casă în Malibu, care este estimată la 15 milioane de dolari. Însă, un toată lumea le dă vreo șansă pe viitor pentru că oamenii se gândesc că Harry un este obișnuit cu un astfel de stat și că o să simtă lipsa traiului de la castel, potrivit Elle.

Biograful lui Harry, Angela Levin, a confirmat acest lucru, declarând pentru Newsweek că un crede că Prințul Harry se va adapta vreodată la statului de vedetă. Aceasta a dezvăluit că soțul lui Maghen Markle i-a mărturisit că el nu va vrea niciodată să devină vreo celebritate.

„Atunci când i-am luat un interviu lui Harry, acesta a mărturisit că, orice ar fi, el nu vrea să fie văzut ca și o celebritate. Asta a fost după ce a cunoscut-o pe Meghan, dar înainte de nuntă”, a spus Levin. „El mi-a explicat diferența: celebritățile au de ales când și cum apar în presă, dar dacă faci parte din familia Regală, tu te afli la datorie 24 de ore din 24, 7 zile din 7”.

Acestea sunt declarațiile care vin în același timp cu imaginile cu Harry și Meghan din Los Angeles. Cei doi au fost surprinși de către paparazzi săptămâna trecută. În Malibu, restricțiile privind paparazzi sunt mai „puternice” decât în Los Angeles. De aici putem trage concluzia că acesta poate fi motivul pentru care cuplul vrea să se mute în Malibu.

Meghan Markle și Prințul Harry sunt discreți în ceea ce privește viața lor în America

În ceea ce privește noua lor viață în America, prințul Harry și Meghan Markle sunt destul de distreți, potrivit revistei People. Cei doi au ales să își petreacă timpul acasă și nu au primit vizitatori.

Prioritatea lui Harry ar fi aceea de a o face fericită pe Meghan în fiecare zi.

„Prioritatea numărul 1 pentru Harry este de a o face pe Meghan fericită și ar face orice din punctul acesta de vedere pentru că se simte vinovat că nu a putut să o protejeze pe mama sa”, a continuat Levin. „Lucrul acesta a rămas cu el așa că este foarte determinat să o facă pe soția sa fericită. Cred că acesta o adoră pe Meghan și crede că ea este minunată”.

Într-adevăr, cei doi au planuri mari de viitor. Chiar se pregătesc să pună bazele unei organizații caritabile al cărei nume este inspirat de cel al fiului lor, Archie. Ba mai mult, Meghan Markle își dorește să își reia fosta carieră, aceea de actriță. Într-o altă ordine de idei, lucrurile par că încep să se aranjeze în viața celor doi, dar rămâne de văzut dacă gurile rele au sau nu dreptate.

 

 

Citeşte mai multe despre:   meghan markle  -   printul Harry