Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Prințul Harry, internat la dezintoxicare! Cum și-a dat seama familia regală că fiul cel mic al Prințului Charles are probleme

Prințul Harry, internat la dezintoxicare! Cum și-a dat seama familia regală că fiul cel mic al Prințului Charles are probleme

Un articol de: Adela Iacob - 16 Iul 2020, 12:42
sursa foto: Instagram Vedete

Admirat de întrega planetă pentru că a dat dovadă de curaj în taetrele de operațiuni militare unde a acționat o perioadă, iar mai apoi pentru  faptul că a devenit familist, Prințul Harry a avut și probleme pe care șpuțină lume le știe. 

În trecut, fiul cel mic al Prințului Charles a avut probleme cu drogurile și alcoolul. Din acest motiv, a fost nevoit să petreacă un timp într-o clinică de dezintoxicare. Pe când era doar un adolescent, Prințul Harry era sufletul petrecerii și nu lipsea de la niciun chef. Atunci când Harry a împlinit vârsta de 16 ani, Prințul Charles și-a dat seama că situația a scăpat de sub control și a decis că trebuie să ia măsuri.

Prințul Harry se dedică întru totul familiei sale, însă nu întotdeauna lucrurile au stat așa. Fiul Prințesei Diana a avut probleme cu drogurile și alcoolul. Aparent, acesta era considerat a fi „oaia neagră” a familiei, pe când fratele său, Prințul William, a fost consederat cel responsabil, potrivit impact.ro.

 

Prințul Harry a fost internat la dezintoxicare

 

În adolescență, Prințul Harry era un petrecăreț înrăit, iar drogurile și alcoolul erau nelipsit. Pe când acesta a împlinit 16 ani, Prințul Charles a decis că este timpul să ia măsuri în ceea ce privește comportamentul fiului său. Drept urmare, l-a internat într-o clinică de dezintoxicare.

Se pare că lipsa de încredere din partea familiei a condus la acest comportament al Prințului Harry, conform apropiaților.

„Prima dată când l-am întâlnit pe Prințul Harry a fost la un club de noapte. Erau anii lui de educaţie înaltă și trebuia să îşi revină. Mergea des la Kensington Roof Gardens. Aici, consuma shoturi de vodcă şi fuma Marlboro Lights înconjurat de un grup de blonde superbe”, a spus corespondentul regal al revistei Vanity Fair, Katie Nicholl.

 

 

Prințul Harry s-a schimbat din momentul în care s-a îndrăgostit de Meghan Markle

 

 

Prințul Harry a fost dus la Featherstone Lodge, un centru pentru consumatorii de droguri din Peckham. În această instituție i s-a vorbit despre recuperarea dependenților de cocaină și heroină, însă fără succes pentru că Prințul Harry a continuat să strice imaginea Casei Regale.

„Puteți înțelege cu adevărat cum un prinț nefericit, singur și privilegiat ar sfârși prin alcool şi fumând cannabis pentru a umple acele ore și a petrece cu oameni despre care chiar credea că l-au plăcut sau iubit”, a precizat jurnalista Daisy McAndrew.

Ba mai mult, prin 2012, au apărut în presa din lumea întreagă imagini din Las Vegas, care îl înfățișau pe Prințul Harry dezbrăcat.

„M-am făcut de râs, mi-am dezamăgit familia, am dezamăgit multă lume”, mărturisea Prințul Harry.

Comportamentul Prințului Harry a început să se schimbe cu adevărat după ce s-a îndrăgostit de Meghan Markle. Aceasta a făcut un alt om din fiul Prințesei Diana. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018, iar fiul lor, pe nume Archie, s-a născut un an mai târziu.

Acum, aceștia s-au mutat în Los Angeles, după ce au renunțat la titlurile regale pentru a-și croi o viață exact așa cum și-o doresc, departe de îndatoririle regale. Există speculații potrivit cărora Prințul Harry suferă că este departe de familia lui, însă datoria lui de soț și tată primează.

Citeşte mai multe despre:   prințul harry