Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Prințul Harry a mărturisit de ce a părăsit familia regală: Era pe cale să-mi distrugă sănătatea mintală. Era toxică (VIDEO)

Prințul Harry a mărturisit de ce a părăsit familia regală: Era pe cale să-mi distrugă sănătatea mintală. Era toxică (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 26 Feb 2021, 19:14
FOTO: Hepta.ro Vedete

Prinţul Harry a mărturisit, joi, că a ales să prăsească familia regală din cauza „toxicităţii” presei britanice care „era pe cale să distrugă” sănătatea sa mintală.

 

Prinţul Harry: „Presa britanică era pe cale să-mi distrugă sănătatea mintală. Era toxică”

 

„Era un mediu foarte dificil, aşa cum mulţi au văzut, cred. Ştim cu toţii cum se comportă presa britanică. Şi era pe cale să-mi distrugă sănătatea mintală. Era toxică. Aşa că am făcut ceea ce orice soţ şi tată ar fi făcut - mi-am scos familia de acolo. Dar nu am fugit niciodată. Mă voi pune mereu în slujba altora - este viaţa mea - deci nu contează unde mă aflu în lume, voi face mereu acelaşi lucru”, a declarat el, într-un fragment filmat pentru emisiunea "Late Late Show" a lui James Corden, citat de News.ro.

Prinţul Harry a vorbit în interviul cu James Corden şi despre serialul "The Crown", care povesteşte viaţa bunicii sale Elizabeth a II-a.

„Nu se prefac că spun adevărul. Este ficţiune. Dar este inspirat foarte liber din adevăr”, a afirmat acesta.

 „Bineînţeles că nu este precis, dar vă oferă o idee despre stilul de viaţă şi despre presiunile care vin cu aceasta”, a adăugat el, înainte de a concluziona: „Mă simt mai confortabil cu "The Crown" decât cu poveştile care circulă (în presă) despre familia mea, soţia mea şi despre mine, pentru că (...) unele articole de presă sunt prezentate ca adevărate”.

Interviul este marcat şi de o apariţie surpriză a lui Meghan Markle şi o vizită la casa Prinţului din Bel Air. De asemenea, publicul va descoperi cadoul de Crăciun al reginei pentru Archie.

 

Citeşte mai multe despre:   printul harry  -   meghan markle