Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Primul mesaj transmis de Simona Florescu după înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Primul mesaj transmis de Simona Florescu după înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Un articol de: Adela Iacob - 26 Mai 2021, 11:08

Pierderea marelui actor Ion Dichiseanu i-a afectat atât pe fosta soție, dar mai ales pe fiica acestuia, Ioana.

Simona Florescu și Ion Dichiseanu au fost căsătoriți timp de 23 de ani. 

La trei zile de la înmormântarea fastuoasă, cu onoruri militare, de care a avut parte marele actor, Simona Florescu a transmis un mesaj emoționant pe o rețea socială.

„Dragii mei, țin să mulțumesc ginerelui meu, Adrian Artene, pentru organizarea perfectă a ceremoniei pentru Dichi al nostru. El a gândit toate detaliile, am mai venit și noi cu ceva idei, dar el a fost și este stâlpul nostru. Mulțumim tuturor celor care fizic sau prin mesaje au adus un ultim bun-rămas lui Dichi. Steaua mea e tristă, nu mai strălucește, dar Dichi este acum cel mai strălucitor astru din Univers, așa cum a strălucit și aici, lângă noi. Sunt convinsă că ne va proteja și de acolo și vom avea grijă să rămână în memoriile noastre și ale celor care îl iubesc. Lumină și iubire veșnică, Dichi drag!”, a scris fosta soție a lui Ion Dichiseanu, pe Facebook.

Actorul Ion Dichiseanu a decedat pe 20 mai. Artistul avea vârsta de 87 de ani. Mai bine de trei luni a fost internat la Spitalul Floreasca, din București, în urma unei infecții. 

Ioana, fiica marelui actor, a anunțat în februarie faptul că starea de sănătate a tatălui ei se înrăutățise în urma unor erori făcute de unul sau mai mulți medici. 

„Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpănă. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legătură cu SARS-COV-2. Totul este din cauza unei investigații făcute greșit, la începutul lunii decembrie, la o clinica privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun.

Știu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Așa că vă rog să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a scris atunci Ioana Dichiseanu pe pagina de Facebook.
 

Citeşte mai multe despre:   simona florescu  -   ion dichiseanu