Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Primele imagini cu Ștefan Mandachi, după transformarea uluitoare de la „Șef sub acoperire” (VIDEO)

Primele imagini cu Ștefan Mandachi, după transformarea uluitoare de la „Șef sub acoperire” (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 09 Feb 2021, 18:48

Ștefan Mandachi dă startul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Şef sub acoperire", marți seară. Emisiunea se va difuza de la 21:30, la PRO TV, iar cunoscutul om de afaceri va intra sub acoperire în restaurantul propriu, pentru a descoperi adevărata față a angajaților săi. 

 

Cine este Ștefan Mandachi

 

Mandachi este un prosper afacerist care deține un lanț de restaurante și mai multe hoteluri, însă a devenit celebru după ce și-a construit propriul prim metru de autostradă din Moldova, în semn de protest față de lipsa infrastructurii din regiune. 

 

Transformarea prin care trece Ștefan Mandachi

 

În ultimii 8 ani, Mandachi a pus pe picioare un celebru lanț de restaurante, iar emisiunea i-a dat șansa să își privească angajații din alt punct de vedere. 

„A fost o experiență revelatoare. Mi-am descoperit angajații și am privit afacerea cu alți ochi, dintr-o nouă perspectivă. Am fost un rocker, fost alcoolist, se vede din fotografii. Prima dată am fost tăietor de carne, după care în spate, la vase. Am trecut prin toate posturile, inclusiv casier. Am văzut foarte multe lucruri car mi-au plăcut dar și unele care nu mi-au plăcut”, a spus Ștefan Mandachi în emisiunea la Măruță. 

Pentru a putea trece neobservat, acesta a trecut printr-o transformare radicală. Până şi prietenilor apropiați le-a fost greu să îl recunoască.

„Nu mă va recunoaște nimeni aşa. E imposibil!” a spus Ştefan Mandachi după ce a văzut transformarea.

 

Citeşte mai multe despre:   stedan mandachi