Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Prima fotografie cu actorul Constantin Zamfirescu după operație. "Gogoașă" a fost diagnosticat cancer

Prima fotografie cu actorul Constantin Zamfirescu după operație. "Gogoașă" a fost diagnosticat cancer

Un articol de: Adela Iacob - 27 Oct 2020, 23:50

Constantin Zamfirescu, comediantul care îi dadea viață persoanjului Gogoaşă din serialul "Trăsniţii", a fost operat cu luni noapte și i s-a extirpat un rinichi afectat de o tumoare canceroasă.

 

Cum se simte Constantin Zamfirescu după intervenția chirugicală

 

După intervenția chirurgicală, care a avut loc la un spital din Bucureşti, actorul a revenit cu o postare de Facebook în care a explicat cum se simte, alături cu o fotografie de pe patul de spital. Zamfirescu a transmis că, în ciuda faptului că a avut o nopate grea, se simte bine și că are nevoie de odihnă.

 

 

Potrivit colegului său din serial, Cătălin Marin, supranumit și ”Vandame”, următoarele trei sau patru zile vor fi decisive Zamfirescu, întrucât dacă nu vor exista complicații post-operatorii  sunt șanse mari ca el să se întoarcă acasă la sfârșitul săptămânii, scrie impact.ro.

Îndrăgitul actor în vârstă de 52 de ani, a anunțat pe 23 octombrie că medicii i-au pus diagnosticul nemilos, însă a mărturisit că a a făcut dezvăluire doar pentru că avea nevoie de oameni care să-i doneze sânge. 

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aş fi vrut să fac asta! Nu v-aş fi scris nimic despre situaţia prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operaţie este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carenţă în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar.  Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine şi spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulţumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Şi sunt mulţi ca mine care au nevoie. Eu am A2”, a precizat actorul pe pagina de socializare.

Citeşte mai multe despre:   Constantin Zamfirescu