Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Prietenul GAY al BIANCĂI DRĂGUȘANU dă de pământ cu ANDREEA BĂLAN: ”SĂ SE UITE LA EA! CÂND VENEA ÎN EMISIUNE…”! E scandalul anului

Prietenul GAY al BIANCĂI DRĂGUȘANU dă de pământ cu ANDREEA BĂLAN: ”SĂ SE UITE LA EA! CÂND VENEA ÎN EMISIUNE…”! E scandalul anului

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Feb 2019, 15:08

Răzvan Botezatu, cunoscut prezentator TV, a lansat un atac incendiar la adresa Andreei Bălan, după ce cântăreața  a atacat-o dur pe Bianca Drăgușanu. 

În primul rând Andreea Bălan a uitat că venea aproape săptămânal în emisiunea mea să o comenteze pe Bianca Dragușanu și alte personaje, când era în conul de umbră, acum câțiva ani. Apoi a venit scandalul cu Keo și a ieșit la lumină. Să se uite mai bine la cum se comportă ea cu oamenii din jur și cum se comportă cu echipa ei. Când venea la emisiune era plină de figuri, țipa, urla și se purta urât cu toată lumea atât din echipa mea cât și din echipa ei. Apropo de ce a zis – Cum e posibil ca o femeie să înjure și să se comporte așa?-. 

Să se uite în grădina ei că e plină de buruieni și apoi să comenteze de alții. Să nu uite că tatăl ei mă suna mereu să îl ajut cu promovarea artiștilor că Andreea nu îi răspundea nici măcar la telefon. Și știe ea mai bine cum se comportă. Să învețe ea în primul rând să fie un om decent și apoi să critice pe alții”, a declarat Răzvan Botezatu, potrivit cancan.ro.

Astfel, Răzvan Botezatu, fostul matinal de la Antena Star, a sărit în apărarea prietenei sale.