Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CUTREMUR în televiziune! Prezentatorul GAY a FOST VIOLAT ȘI A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! Fanii, în stare de ȘOC (FOTO)

CUTREMUR în televiziune! Prezentatorul GAY a FOST VIOLAT ȘI A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! Fanii, în stare de ȘOC (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 01 Feb 2019, 15:57

Fostul prezentator Răzvan Botezatu, care a recunoscut în urmă cu câteva zile că este gay, a făcut noi dezvăluiri. El a mărturisit că a fost violat în copilărie de un vecin mai mare că el în timp ce se jucau.

”Mă simt eliberat, nu îmi vine să cred cât de pozitivă a fost reacția celor cu care mă înțelegeam. Niciunul mi-a făcut vreun reproș, toți m-au felicitat că mi-am asumat public faptul că sunt gay. Simt că, acum, începe cu adevărat viața mea. Totul a început în copilărie. Pe la vârsta de 11-12 ani. Locuiam în Mangalia.

În blocul în care stăteam aveam un vecin care nu era cu mult mai mare decât mine, ne despărțeau doar câțiva ani. În perioada aceea am fost prima oară abuzat sexual de acel băiat. Nu știam, nu înțelegeam, dar intrasem în jocul lui. Ne jucăm ”de-a mama și de-a tată”, mă dezbrăcă, mă pipăia, mă ținea în brațe, mă pupă pe tot corpul, mă săruta și mă penetra. Mă abuza sexual, dar eu nu înțelegeam asta”, a spus Răzvan Botezatu pentru Wowbiz.ro.

Fostul prezentator a mai dezvăluit că în momentul în care a descoperit că are o atracție sexuală față de bărbați a intrat în depresie și a vrut să se sinucidă.

"Apoi, când am crescut am simțit că am o atracție ciudată față de bărbați și că femeile nu mă atrag. Am avut o perioadă de depresie, mă simțeam murdar, mă simțeam complexat, mă simțeam inutil, am vrut să mă sinucid. Nu ieșeam din casă, a fost perioada când eu m-am îngrășat foarte mult, aveam 130 de kg. Eram pierdut, nu mai găseam sensul acestei vieți”, mai povestește Răzvan Botezatu.

 

Citeşte mai multe despre:   razvan botezatu  -   mangalia