Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ADIO! Ele sunt PERSONALITĂȚILE care ne-au PĂRĂSIT în 2018! Ce an TRAGIC! (FOTO)

ADIO! Ele sunt PERSONALITĂȚILE care ne-au PĂRĂSIT în 2018! Ce an TRAGIC! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 04 Ian 2019, 08:25

 

În anul trecut ne-am luat adio de la peste 6.800 de celebrități din toată lumea. A fost cel mai negru an de la 2010 încoace, conform Huffington Post.

Stan Lee, legendarul creator ar supereroilor Marvel (SpiderMan, IronMan, Hulk, X-Men etc) a decedat la vârsta de 95 de ani.

Și regina muzicii soul, Aretha Franklin, s-a stins la vârsta de 76 de ani, după ce a fost diagnosticată cu cancer pancreatic. 

Actorul Burt Reynolds (82 de ani)  și diplomatul Kofi Annan, cel de-al șaptelea secretar general al Națiunilor Unite (80 ani) ne-au părăsit și ei în 2018. În anul 2001, Annan a fost distins cu premiul Nobel pentru Pace.

Astrofizicianul Stephen Hawking se numără și el pe lista personalităților care au murit în 2018. Avea 76 de ani.

Un mare șoc a lovit lumea muzicii electronice - DJ Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a murit la doar 29 de ani.

Pe baza notorietății pe care o are în mediul online și a paginilor web citate de Wikipedia, cel mai notoriu personaj care a murit anul trecut este fostul președinte american George H. W. Bush, tatăl lui George W. Bush.

Dintre personalitățile românești, Leonora Popescu, care a jucat vreme de 35 de ani pe scena Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești, s-a stins la 81 de ani.

Cântăreața Anca Pop (34 de ani) a murit după a plonjat cu mașina în Dunăre, iar artista Lucky Marinescu s-a stins la vârsta de 83 de ani.

Citeşte mai multe despre:   Burt Reynolds  -   Kofi Annan  -   Aretha Franklin  -   Stan Lee  -   Avicii  -   Stephen Hawking  -   George H. W. Bush  -   Anca Pop