Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Pepe și Raluca Pastramă au făcut pace! Deși s-au împăcat, se mai gândesc încă la divorț

Pepe și Raluca Pastramă au făcut pace! Deși s-au împăcat, se mai gândesc încă la divorț

Un articol de: Andrei Ștefan - 07 Ian 2021, 19:41

De dragul copiilor, Pepe și Raluca Pastramă s-au împăcat. Chiar dacă își doresc în continuare să divorțeze, cei doi au redevenit prieteni și au căzut de acord să șteargă cu buretele nemulțumirile pe care le-au acumulat în cei opt ani de căsnicie.  

Cântărețul a explicat în emisiunea "La Măruță" că a ajuns să facă pace cu mama copiilor săi și nu vor mai merge în instanță, ci vor divorța pe cale amiabilă, la notar.

 

Pepe și Raluca Pastramă au îngropat securea războiului

 

„Anul 2020 nu a fost ușor pentru mine. S-au produs schimbări mari, nu doar pandemia. A fost și cu divorțul, că nu e niciun fel de secret, nu ne ascundem. Au fost niște schimbări majore și sunt în continuare schimbări majore în viața mea, însă trebuie să vedem de fiecare dată jumătatea plină a paharului, iar lucrurile în momentul de față vă garantez că sunt exact așa cum le-am prezentat în primul filmuleț.

Pepe nu crede că o împăcare mai este posibilă, chiar dacă a lăsat să se înțeleagă că a iertat-o pentru presupusa infidelitate. 

Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine.

E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos. Trebuie să avem o relație frumoasă de dragul copiilor. Chiar am reușit asta. Vorbesc zilnic cu Raluca", a mai spus Pepe.

Citeşte mai multe despre:   Pepe  -   raluca pastrama