Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Pepe rupe pisica în două și vorbește despre CONTROVERSATA POZĂ cu Oana Zăvoranu: 'A filmat pentru videoclip', DAR...

Pepe rupe pisica în două și vorbește despre CONTROVERSATA POZĂ cu Oana Zăvoranu: 'A filmat pentru videoclip', DAR...

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Feb 2019, 15:13

Pepe a vorbit despre controversata fotografie care apare în noul lui videoclip. În poză e o tânără care seamănă cu Oana Zăvoranu. Artistul ne asigură că nu e Oana cea din fotografie, după ce fanii l-au bombardat cu întrebări.


„Fiecare e liber să gândească ce vrea şi cum vrea. Din punctul meu de vedere, nu are nicio legătură cu nimeni şi nimic. În primul rând, nu e o piesă compusă de mine. E interpretată şi îmi place foarte mult. Când am auzit-o, am zis că e profundă. Dar, eu mi-l asum. Îmi place, mă regăsesc. Eu am transmis asta. Mulţi mi-au spus că am pus fotografia ei în videoclip”, a spus Pepe la Antena Stars.


 „Mie mi-a trebuit o fotografie cu mine şi cu… Am zis Ea este Andra Chioraşcu, a filmat pentru videoclipul piesei şi a mai filmat într-un videoclip de-al meu, pentru piesa .

Şi mie îmi trebuia o poză cu mine, cu o fată în braţe, din trecut. Ar fi fost culmea să pun o poză cu nevastă-mea şi să creadă lumea că m-am certat cu Raluca, sau să pun o poză pe bune, cu o fostă de-a mea.

Aş fi fost chiar idiot. Şi am ales o poză dintre mai multe poze profesionale. Asta a fost cea mai sugestivă. Se vede clar că e o poză cu opt ani-zece ani în urmă. Până la urmă e un act artistic”, a mai spus Pepe.

Citeşte mai multe despre:   pepe  -   oana zavoranu