Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Pepe, mesaje de amenințare pentru Raluca Pastramă. Bruneta a cerut un ordin de protecție

Pepe, mesaje de amenințare pentru Raluca Pastramă. Bruneta a cerut un ordin de protecție

Un articol de: Adela Iacob - 22 Noi 2020, 14:57
FOTO: Facebook: Pepe Vedete

Pepe și Raluca Pastramă, despărțire cu scântei. Chiar dacă își doresc un divorț discret, cu un document semnat la notar, iată că lucrurile au luat o întorsătură complet neașteptată.

Raluca Pastramă i-a deschis o acțiune lui Pepe, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, având ca obiect emiterea unui ordin de protecție. Se pare că femeia a decis să ceară ajutorul autorităților după ce ar fi primit câteva mesaje de amenințare din partea artistului. Este surprinzător acest demers, pentru că în decursul căsnicie de 8 ani nu au ieșit la iveală scandaluri care să aibă ca motiv violența fizică sau verbală.

 

Ce a spus Pepe despre divorţ?

 

"Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că așa a trebuit să fie, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații. 

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță, dorm și cu mine, dorm și cu Raluca", a afirmat Pepe.

 

Citeşte mai multe despre:   pepe  -   raluca pastrama  -   divorț  -   ordin de protecție