Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Fiica regretatului actor Paul Walker a publicat un clip cu acesta pe Instagram. „Nu am crezut vreodată că voi împărtăși acest video”

Fiica regretatului actor Paul Walker a publicat un clip cu acesta pe Instagram. „Nu am crezut vreodată că voi împărtăși acest video”

Un articol de: Adela Iacob - 08 Apr 2020, 15:54

Fiica regretatului actor Paul Walker, Meadow Walker, a publicat pe Instagram un clip emoționant în care aceasta apare alături de tatăl ei.

„Nu am crezut vreodată că voi împărtăși acest video”

Meadow Walker, în vârstă de 21 de ani, a urcat un video în care este împreună cu tatăl ei pe Instagram, însă, recunoaște că nu credea că va avea puterea să împărtășească cu cineva respectiva filmare, doar că acum i s-a părut momentul potrivit.

„Nu am crezut vreodată că voi împărtăși acest video. Dar simt că așa este corect. Fiți buni. Vă iubesc. Rămâneți în siguranță”, a scris Meadow Walker  în dreptul clipului postat pe Instagram.

În filmarea de câteva secunde o putem vedea pe Meandow spunându-i lui Paul Walker „Hi!”. Regretatul actor pare speriat la deschiderea ușii, după care urarea de „la muți ani” este acompaniată de râsete.

„M-ai speriat foarte tare”, spune Paul Waker după care își îmbrățișează cu drag fiica.

Fiica regretatului actor Paul Walker a publicat un clip cu acesta pe Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I never thought I’d share this. But it felt right. Be good. I love you. Stay safe. xx

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Meadow Walker obișnuiește să mai posteze fotografii în care este alături de tatăl ei, semn că îi lipsește foarte tare.

Acum câțiva ani, fiica lui Paul Walker a pus bazele unei fundații în cistea tatălui ei.

„Reflectând asupra tatălui meu, m-am găsit reflectând asupra pasiunilor mele. Pasiunea lui pentru ocean, pasiunea lui pentru salvarea animalelor, pasiunea lui pentru a-I ajuta pe oameni și pasiunea lui pentru a face bine în mod spontan.  Am vrut să pun bazele acestei fundații pentru că vreau să împărtășesc o parte din el cu lumea. Vreau să împărtășesc acea parte din el cu ceilalți. Sunt extrem de mândră să lansez Paul Walker Foundation de ziua lui. Nu pot să mă gândesc la alt mod mai bun de a-mi sărbători tatăl”, a scris aceasta.

Despre accidentul rutier în urma căruia Paul Walker a decedat

Actorul Paul Walker a încetat din viață în noiembrie 2013 în urma unui accident de mașină.

Accidentul a fost provocat de viteza excesivă, după cum a concluzionat poliţia din Los Angeles, la capătul unei anchete care a durat aproape patru luni.

Paul Walker şi Roger Rodas au murit, pe 30 noiembrie 2013, după ce automobilul în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi prietenul său participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

Actorul a devenit celebru jucând în franciza „Furios şi iute/ The Fast and The Furious”

Paul Walker și-a început cariera ca invitat în câteva showuri televizate cum ar fi The Young and the Restless și Touched by an Angel. Apoi a avut succes cu roluri în filme ca She's All That și Varsity Blues. În 2001, Walker a obținut faima internațională prin rolul lui Brian O'Conner, unul din principalii protagoniști din filmul de acțiune The Fast and the Furious. A mai apărut în filme ca Eight BelowInto the BlueJoy Ride și Takers.

Înafară de actorie, Walker a fost fața brandului „Davidoff Cool Water for Men” al The Coty Prestige și a apărut în serialul Expedition Great White de pe National Geographic Channel.

 

Citeşte mai multe despre:   Paul Walker