Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Drama momentului în TELEVIZIUNE! Ambulanța a ajuns PREA TÂRZIU! Vedeta în stare GRAVĂ: 'A curs mult SÂNGE' (FOTO)

Drama momentului în TELEVIZIUNE! Ambulanța a ajuns PREA TÂRZIU! Vedeta în stare GRAVĂ: 'A curs mult SÂNGE' (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 24 Ian 2019, 17:10

Laurette a trecut prin momente cumplite din cauza problemelor de sănătate ale fetiței sale. Celebra mulatră a dus-o pe micuță la spital cu mașina personală, iar apoi a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare.   

Laurette a povestit că s–a speriat în momementul în care fetiței sale i-a curs sânge din nas și din gură. Deși a sunat la urgențe a primit un răspuns șocant.

Aitoritățile nu au putut să îi trimită nicio ambulanță, deoarece era prea departe și nu aveau nicio mașină în zonă și nici telefonic nu au putut s-o ajute pe vedetă.

„În ce țară de rahat trăiam fraților?! Pentru ce plătim taxe şi impozite, asigurare medicală pentru sănătate?!! Am sunat acum câteva minute la ambulantă pentru ca fetița mea se simte rău, foarte rău îi curge sânge din nas si din gură și efectiv nu știam cum să-i opresc sângele s-a speriat foarte tare, sun la 112 îmi spune că nu au cum sa trimită ambulantă, pentru că locuiesc prea departe și că momentan nu au, o ambulanță în zonă. Întreb: spuneți-mi ce să fac, nu pot opri sângele?!! Mă pune în legătură cu o doamnă doctor, femeia începe să urle la mine, ca ea nu mă poate ajuta cu nimic si că să imi duc singura copilul la spital. Că ei au cazuri mai grave decât o simplă hemoragie din nas a unui copil, Ferească Dumnezeu dacă eu am mai întâlnit asa ceva într-o tara civilizată!!!

În concluzie nu au trimis nici o ambulanță și am plecat singură cu fetița în maşină la spital plina de sânge. Dupa ce au urlat la mine toți de la serviciul 122. Ce să facem în astfel de căzuri? să ne ducem singuri copii la spital cu mașina prin trafic si sa plătim asigurări medicale degeaba!!! Am postat aceste fotografii să tragem un semnal de alarmă și poate cineva face ceva pentru sistemul medical Românesc”, a scris Laurette pe contul de socializare.

Citeşte mai multe despre:   laurette