Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete PANICĂ în televiziune! Celebra prezentatoare a fost agresată în LIFT! E ȘOCANT ce s-a întâmplat pe ÎNTUNERIC (FOTO)

PANICĂ în televiziune! Celebra prezentatoare a fost agresată în LIFT! E ȘOCANT ce s-a întâmplat pe ÎNTUNERIC (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 19 Feb 2019, 18:05

Prezentatoarea TV Fern Britton a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva decenii. Jurnalista a mărturisot de curând că a fost agresată în lift de către o persoană pe care a intervievat-o.

Incidentul tulburator a avut loc atunci cand lucra pentru postul de televiziune South spre sfrasitul anului 1989, scrie ciao.ro.

„Îmi amintesc că prezentam un show TV când lucrăm pentru ‘TVS’. Mă aflam într-un lift cu un bărbat căruia tocmai îi luasem un interviu. Dintr-o dată s-a năpustit asupra mea și nu-l puteam controla. L-am întrebat ce credea că face. Însă asta nu părea să-l oprească în vreun fel.

Dovadă rămâne că cel mai privilegiată entitate din această planetă este bărbatul. Însă până nu se vor simți la fel de inconfortabil atunci când merg singuri acasă pe întuneric sau sunt singuri într-un taxi, întotdeauna va există un gol în a înțelege prin ce trec femeile” a spus Fern, potrivit Mirror.