Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete PANICĂ în muzica populată! E vorba despre IRINA LOGHIN! Regrete eterne...

PANICĂ în muzica populată! E vorba despre IRINA LOGHIN! Regrete eterne...

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Noi 2018, 18:03

Celebra cântăreață Irina Loghin trece prin momente cumplite, în condițiile în care de mai bine de un an își caută fără succes o menajeră.

Deși a publicat o mulțime de anunțuri, cântăreața a dezvăluit pe Facebook că până acum a dat doar de persoane nepotrivite pentru ceea ce dorește solista de muzică populară.

"După cum știți, am nevoie de o persoană internă care să mă ajute cu menajul. În urma ultimului anunț, am primit numeroase propuneri, însă nu am găsit încă persoana potrivită. Majoritatea persoanelor care și-au arătat inițial disponibilitatea, au făcut-o mai mult pentru a veni la mine acasă, din pură curiozitate, pentru ca apoi să îmi spună că au obligații familiale, sau că nu știu foarte bine să gătească. Acasă sunt și eu un om ca oricare, nu sunt cântăreața Irina Loghin, mereu “ca scoasă din cutie”. Nu stau “în vitrină”, doar ca să veniți să ne cunoaștem și să îmi vedeți casa. Alte persoane s-au prezentat cu probleme de sănătate, nefiind apte pentru ceea ce presupune activitatea de menaj. De asemenea, am primit foarte multe propuneri de la doamne plecate în străinătate, dispuse să se întoarcă în țară special pentru acest post. Lumea vede diversele articole apărute în presa tabloidă, și ajunge la concluzia că plătesc mai ceva ca în străinătate. Dragile mele, eu ofer un salariu bun, peste medie, dar nu vorbim de mii de euro. Nu are rost să renunțați la locurile dumneavoastră de muncă", a scris solista pe contul său de Facebook, în urmă cu un an.

Vedeta a reluat însă anunțul în urmă cu o lună, semn că este încă în căutarea persoanei potrivite.

Citeşte mai multe despre:   irina loghin