Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Olivia Steer, REACȚIE INCREDIBILĂ când FIUL ei i-a spus că NU MAI VREA să fie VEGETARIAN! ''Am avut un nod în gât pentru că..." (FOTO)

Olivia Steer, REACȚIE INCREDIBILĂ când FIUL ei i-a spus că NU MAI VREA să fie VEGETARIAN! ''Am avut un nod în gât pentru că..." (FOTO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 25 Mar 2019, 15:23

Olivia Steer este cunoscută pentru afirmațiile controversate legate de vaccinurile pentru copii, dar și pentru stilul ei de viață, pe care îl impune și familiei.

Recent, fiul său cel mare i-a spus că nu mai vrea să fie vegetarian. 

Olivia Steer și Andi Moisescu au împreună doi băieți, David (11 ani) și Luca (9 ani), pe care încearcă să îi crească într-un mediu deschis și sănătos. Astfel, Olivia a mărturisit că nu i-a picat bine vestea pe care i-a dat-o fiul său.

„Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când într-o zi a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de la școală. Îți dai seama că am luat poziție pentru că la școală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, așa că i-am spus că e posibil să aibă probleme, i-am explicat avantajele și dezavantajele. I-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalți nu va fi văzut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni. Și a fost decizia lui să fie omnivor și, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nici o problemă. 

Dar citisem că este important să nu îi bagi pe gât copilului cu forța ce mâncare și în ce cantitate vrei. De aceea niciodată nu insist nici să termine tot din farfurie. Așa că nu l-am obligat, a fost decizia lui. Dar în trei luni a început să aibă probleme și să îl doară burtica și să spună că a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetarian”, a povestit Olivia, citează Unica.

Citeşte mai multe despre:   olivia steer  -   andi moisescu