Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete OLIVIA STEER lansează o nouă polemică după SCANDALUL VACCINURILOR: Poate veți zice că e absurd...

OLIVIA STEER lansează o nouă polemică după SCANDALUL VACCINURILOR: Poate veți zice că e absurd...

Un articol de: Stirescu.ro - 22 Feb 2019, 13:37

Olivia Steer a revenit în forță cu criticile la adresa industriei farmaceutice și a vaccinurilor. S-a luat la harță cu unul dintre criticii ei spunând că l-a vindecat cu ajutorul terapiei naturiste de constipație.


„Poate veți zice că e absurd, poate nu o să vă vină să credeți, dar în urmă cu vreo 5 ani, unul dintre cei mai înverșunați critici pe care i-am avut vreodata, în spațiul public, îmi cerea părerea despre cum și-ar putea trata constipația cronică, de care suferea demult. Ar fi putut să meargă la un doctor, să îi dea medicamente sintetice, alopate & moderne, ar fi putut sa facă un crunt mișto de leacul băbesc și de mine, la pachet. 

Dar, nu! 


Seară de seară, a aplicat, cu sfințenie, remediul (citit cu creionul in mina in cărți scrise de doctori mari) și despre care i-ar fi povestit, cu toata dragostea, și propria bunica, dacă ar mai fi avut-o. La telefon, prin SMS, apoi, m-a asigurat ca terapia naturista funcționează și că se simte minunat. 

Cred că a spus și "mulțumesc!", parcă așa țin minte... Oricum, cu drag, cu mare drag, oricînd: omenia nu se sfirșește odata cu prietenia. 

#VinePastele #IntramInPostCurînd #DoamneAjută”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai multe despre:   olivia steer