Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete OANA ZĂVORANU s-a dezlănțuit ÎN DIRECT! Margherita din Clejani a început să plângă în HOHOTE! 'PUNEA CARTOFI CU DINȚII'!

OANA ZĂVORANU s-a dezlănțuit ÎN DIRECT! Margherita din Clejani a început să plângă în HOHOTE! 'PUNEA CARTOFI CU DINȚII'!

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Feb 2019, 13:41

Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit în direct și a făcut declarații halucinante despre cele mai operate dive din showbizul românesc. 
În vizorul vedetei au intrat Loredana Chivu și Margherita din Clejani.

"Mie pozele astea îmi plac mult, înainte și după. Per total, fata asta nu dă rău așa, dacă o vezi când nu este ea montată, asta este problema. Îi trebuie câte 5 ore să se monteze, la demontat o oră. Își fac ele demachiere pe Instagram și arată jegul așa…asta trebuie văzută demontată. Original e dezastru.

Ea punea cartofi la Lungulețu cu dinții sau cu fălcile, ea face și ea ce poate. mă ce e cu buzele alea așa, că pentru bărbați și le fac ele așa. Săraca, ce să zic…”, a declarat Oana Zăvoranud espre Loredana Chivu.

Nici despre fiica Clejanilor nu a avut cuvinte de laudă.

"Mie îmi place familia Clejanilor, dar nu înțeleg de ce așa buze…La corp este ok. De ce lipitorile alea la ochi? Eu vreau să renunț la tatuajul la sprâncene. Alea sunt lipitori…Îți iei zborul, sunt niște sprâncene care își iau zborul. Eu nu înțeleg de ce și-a făcut ea asta la față”, a spus Oana despre Margherita din Clejani.

 

Citeşte mai multe despre:   oana zavoranu  -   loredana chivu