Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Oana Zăvoranu s-a pregătit temeinic pentru rolul primit în noua producție! Va reveni pe micile ecrane: Pentru personajul în sine...

Oana Zăvoranu s-a pregătit temeinic pentru rolul primit în noua producție! Va reveni pe micile ecrane: Pentru personajul în sine...

Un articol de: Alexandra Cismaru - 16 Aug 2019, 19:07

Oana Zăvoranu s-a pregătit temeinic pentru rolul primit în noua producție a Antenei 1. 

DUPĂ 10 ANI DE CĂSNICIE, SILVIA CHIFIRIUC A FĂCUT ANUNȚUL CARE I-A ȘOCAT PE TOȚI! PETRE ROMAN A AJUNS NUMAI PIELE ȘI OS!

Din toamnă, Oana Zăvoranu va reveni pe micile ecrane. După Dorian Popa, și bruneta se alătură filmărilor pentru serialul ”Sacrificiul”, producție care urmează să fie difuzată de Antena 1. Serialul ”Sacrificiul” este un „family drama” cu un scenariu bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala poveştile a trei familii din medii diferite. Filmările au început și se desfășoară în diverse locaţii din Bucureşti.

JURNALUL SECRET AL LUI ARSENIE BOCA: PROFEȚIILE CARE DAU FIORI ROMÂNILOR, CHIAR DE SFÂNTA MARIA! TOTUL A FOST FĂCUT PUBLIC...

Pentru acest nou rol, Oana Zăvoranu s-a pregătit temeinic!

DIETA-FULGER CU DOAR UN SINGUR INGREDIENT. SLĂBEŞTI 7 KILOGRAME ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ!

„Pentru personajul în sine fac ce fac mereu: trăiesc cu el o viață paralelă, o iubesc pe Diva, o înțeleg, o apăr indiferent de ce face rău sau bun și creez situații astfel încât personajul meu să devină în timp bârfit, iubit, contestat, scandalos, excentric, blamat, copiat, adulat, iertat și înțeles chiar dacă face nenorociri, pentru că ea are voie! Mi-am construit în mintea mea stilul vestimentar al personajului meu, mi-am cumpărat câteva haine pentru rolul Divei, totodată lucrez la linia mea de haine, iar o parte din hainele cu care filmez vor face parte din colecția creată de mine. Încerc să fiu cât mai naturală și îmi doresc ca ceea ce e în viața reală să aibă legătură cu ceea ce se va vedea pe micile ecrane. De asemenea, acord atenție aspectului meu fizic și am început să merg la masaje și alte proceduri corporale”, povestește Oana Zăvoranu.

Mai mult ca sigur, Oana Zăvoranu va fi văzută și în ipostaze fierbinți. Însă soțul ei nu are nicio problemă cu acest lucru. Ba dimpotrivă! Alex Ashraf o susține necondiționat pe Oana Zăvoranu. Lucru punctat și de brunetă, care nu s-a putut abține să nu îl atace, cu subînțeles, și pe fostul ei soț. Pepe ar fi făcut crize de gelozie pe vremea în care Oana filma pentru ”Numai iubirea”. 

„Am avut discuţii pregătitoare despre faptul că mai mult ca sigur lucrurile acestea se vor întâmpla în serial. Fiind un soţ care mă sprijină şi se bucură din tot sufletul de realizările mele profesionale, Alex a acceptat şi a înţeles imediat, fãră să îmi creeze vreo secundă un disconfort în această privinţă. Vorbim de soţi care îşi iubesc nevestele, nu de frustraţi care vor să te tragă înapoi şi nu se pot bucura de realizările partenerului, darămite să te şi sprijine”, a declarat Oana Zăvoranu.

Citeşte mai multe despre:   Oana Zavoranu