Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Oana Zăvoranu, o avere impresionantă. Ce a făcut bruneta cu toate milioanele de euro moștenite și cum au fost ele investite

Oana Zăvoranu, o avere impresionantă. Ce a făcut bruneta cu toate milioanele de euro moștenite și cum au fost ele investite

Un articol de: Adela Iacob - 12 Feb 2021, 19:54

Oana Zăvoranu a intrat în posesia unei averi colosale după moartea mamei sale, fiind singura moștenitoare în viață. 

Mărioara Zăvoranu avea foarte multe terenuri în posesie, în jur de opt spaţii comerciale, depozit într-un complex comercial, o vilă mare şi mai multe apartamente în Bucureşti. Plus că în toate casele are obiecte valoroase, de la tablouri ale lui Van Gogh până la obiecte și decoraţiuni din aur. Toată averea valora la momentul decesului său în jur de 65 de milioane de euro. 

 

Cum a dobândit mama Oanei Zăvoranu averea impresionată

 

Ion Bănicioiu, tatăl Oanei a făcut o mulțime de bani pe vremea comuniștilor, fiind membru al „grupării Lido”, specializată la acea vreme în evaziune fiscală. Bănicioiu era privilegiat de comuniști, motiv pentru care nu a avut nicio jenă să fure din bugetul statului.

Mai exact, el ar fi păgubit statul cu peste 1,5 milioane de lei. Banii erau obținuți prin fraudarea cântarelor societăților comerciale care comercializau salam, șuncă, cașcaval, folosite de unitățile alimentare pe care bărbatul le avea în administrare. Printre alte afaceri, Banicioiu aducea in tara camioane cu cafea pe care o vindea fara acte. Ulterior, banii era reinvestiți în electronice, bijuterii, carnete CEC sau valută, scrie huff.ro. 

Când acesta a căzut în disgrație și a ajuns în închisoare, Mărioara a divorțat de el, recăsătorindu-se cu Nicolae Zăvoranu. Numele îi este repede luat și de Oana, de teamă că partidul comunist o va persecuta pentru ilegalitățile comise de tatăl său biologic.

 

Ce a făcut bruneta cu banii moșteniți

 

La 6 ani de la decesul mamei, frumoasa actriță, a vorbit despre cum a gestionat averea. Ea a povestit că decis să investească o mică parte din bani, potrivit viva.ro. 

”Mama nu mi-a lăsat mie vreun testament. Banii i-am investit într-o clinică medicală care este și asta un succes cu mult peste așteptări pentru mine și un motiv de mândrie pentru că de la o clinică m-am extins în trei locații”, a afirmat vedeta.

Mai mult, Oana a folosit o parte din avere pentru a lansa și un parfum de succes, afacere în care s-a folosit și de brand-ul pe care și l-a creat de-a lungul anilor.

"Apoi am investit într-un parfum care, la fel, a fost un succes enorm și de pe urma căruia am câștigat foarte mulți bani, bani făcuți pe numele meu și seriozitatea mea față de brandul pe care îl reprezint”, a mai spus Oana. 

În plus, ea a demarat ridicarea unui bloc în zona Unirii şi şi-a achiziţionat un automobil de lux, brăţări şi ceasuri cu diamante, care se ridică la sute de mii de euro. Apoi a mai investit 200.000 de euro în casa din Andrei Mureşanu.

Citeşte mai multe despre:   oana zavoranu