Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Oana Zăvoranu a CERUT 5 ani de închisoare pentru Pepe! Motivul e... Iată ce au decis judecătorii

Oana Zăvoranu a CERUT 5 ani de închisoare pentru Pepe! Motivul e... Iată ce au decis judecătorii

Un articol de: Alexandra Cismaru - 21 Iun 2019, 10:19

Oana Zăvoranu a cerut cinci ani de închisoare pentru Pepe, iar judecătorii au dat verdictul.

ȘOC ÎN SHOWBIZ: MARA BĂNICĂ, GRAV ACCIDENT RUTIER! 1% ȘANSE DE SUPRAVIEȚUIRE

Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat în urmă cu opt ani, dar nu și-au încheiat deloc socotelile. Pe 30 ianuarie, bruneta l-a chemat din nou în fața magistraților, la Judecătoria Sectorului 3 din București, într-un proces ce are ca obiect “plângere soluții de neurmărire / netrimitere în judecată”.

ROMÂNIA, ÎN DOLIU! INIMA LUI MIHAI I-A CEDAT ȘI A MURIT! A FĂCUT INFARCT! DIN PĂCATE, ESTE ADEVĂRAT

După ce a pierdut mai multe procese pe care i le-a intentat fostul soţ, Ionuţ Nicolae Pascu, alias Pepe, Oana Zăvoranu a cerut, de această dată, ca Pepe să fie urmărit penal, potrivit cancan.ro.

ȘOC ÎN ROMÂNIA! ULTIMELE IMAGINI CU MARELE ACTOR, FLORIN PIERSIC

Din păcate pentru ea, nu a avut câștig de cauză, iar artistul a ieșit, din nou, victorios.De precizat că Oana Zăvoranu a cerut cinci ani de închisoare pentru Pepe pentru săvârșirea “infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare”.

„În baza art. 341 alin.6 lit. a) C.p.p. respinge ca nefondată plângerea petentei Zăvoranu Ioana (…) formulată împotriva ordonanței de clasare nr. 8453/P/2017 din 07.11.2018 a Parchetului de pe lângă Judecătorului 3 București prin care s-a dispus clasarea cauzei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare prev. de art.268 alin.1 C.p. față de intimații Pascu Nicolae Ionuț și SC Pepe Latin Music SRL ( fapta referitoare la plângerea formulată cu rea credință la data de 28.03.2011) și clasarea cauzei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare prev. de art.268 alin.1 si 2 C.p. față de intimații Pascu Nicolae Ionuț și SC Pepe Latin Music SRL ( fapta referitoare la ticluirea de probe nereale în perioada 2011 -2016), soluții menținute prin ordonanța prim-procurorului parchetului nr. 917/II-2/2018 din 12.02.2019. Menține ordonanța de clasare nr. 8453/P/2017 din 07.11.2018 a Parchetului de pe lângă Judecătorului 3 București. În baza art.275 alin.2 C.p.p. obligă pe petentă să plătească statului suma de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. 1) Sesizarea penală, făcută prin denunţ sau plângere, cu privire la existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori în legătură cu săvârşirea unei asemenea fapte de către o anumită persoană, cunoscând că aceasta este nereală, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. (2) Producerea sau ticluirea de probe nereale, în scopul de a dovedi existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori săvârşirea acesteia de către o anumită persoană, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani. (3) Nu se pedepseşte persoana care a săvârşit inducerea în eroare a organelor judiciare, dacă declară, înainte de reţinerea, arestarea sau de punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva celui faţă de care s-a făcut denunţul sau plângerea ori s-au produs probele, că denunţul, plângerea sau probele sunt nereale”, au stabilit magistrații.

 

Citeşte mai multe despre:   Oana Zavoranu