Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Oana Zăvoranu îl face praf pe Dorian Popa, în cel mai nou vlog. De ce ar fi făcut scandal într-un magazin de parfumuri (VIDEO)

Oana Zăvoranu îl face praf pe Dorian Popa, în cel mai nou vlog. De ce ar fi făcut scandal într-un magazin de parfumuri (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 08 Apr 2021, 15:02

Oana Zăvoranu a dat drumul acuzelor în cel mai nou vlog de pe canalul ei de YouTube. Vedeta l-a umilit pe Dorian Popa, cu afirmații despre său stilul de viață. Vedeta spune că artistul ar face orice să își atragă noi fani, iar când nu primește produse pe gratis face scandal. 

 

Oana Zăvoranu spune că Dorian Popa poartă numai haine fake

 

“E tăticul mocangiștilor! A apărut la un moment dat în 2011, în ceva ce nu mai ține nimeni minte. L-am văzut într-o provocare când mânca mâncare de cățel. Eu vă spun o chestie pățită de mine. Aveam o filmare și purta niște adidași care costă vreo 1.000 și ceva de euro perechea. La un moment dat, îl vedeam în fiecare zi că schimbă perechile de două-trei ori pe zi. L-am întrebat: ‘Băi, nene, câte perechi ai?’ Și îmi zice el: ‘Am la portbagaj toate perechile’. Mie, personal, mi-a recunoscut că are fake-uri, a povestit Oana Zăvoranu, pe Youtube, citează tacataca.prosport.ro.

 

Dorian Popa ar fi făcut scandal într-un magazin de parfumuri

 

“S-a dus într-un magazin cu parfumuri și filma cu una. La un moment dat, văzând un vânzător că tot încerca parfumuri și zicea: ‘Ăla îmi place, ăla îmi place’, i le-a dus la casă. Se duce la casă și zice: ‘Mi-ați pregătit parfumurile?’, la care vânzătorul îi zice: ‘Dacă doriți, vă putem oferi un mic discount’.

Când a auzit ăsta, i-a zis lu’ aia să închidă camera și a început să-și bage și să-și scoată în magazinul respectiv. De ce? Pentru că i-a spus: ‘Cum adică să vă plătesc?! Păi voi să îmi dați două trei parfumuri moca, pe lună, că am venit aici cu camera!’, spune Oana Zăvoranu. 

 

Dorian Popa "și-a făcut nasul ca o pătlăgică", din dorința "de a atrage proști"

 

Oana Zăvoranu este de părere că Dorian Popa ar face orice ca să atragă fani.

"Eu am mai multe true story-uri ca asta, acestui băiețaș i s-a urcat la cap, crede că totul i se cuvine. Cum e, mă, cu rata la garsonieră? Cât vine? 18 milioane? Are zile în care mângâie pereții, mângâie frigiderul.

E genul care are numai poze cu el dezbrăcat. Și-a făcut buzițe, are buzițe mai mari ca mine. Și-a făcut nasul ca o pătlăgică. Disperarea lui de a atrage proști… Se duce la doctori și le cere să se prefacă pentru prank-uri. Acest ‘mucio man’ care se pozează în baie, cu prosopul”, a mai spus Oana Zăvoranu despre Dorian Popa.

 

 

Citeşte mai multe despre:   dorian popa  -   oana zavoranu