Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Oana Zăvoranu a fost PĂCĂLITĂ! Experienţa HORROR prin care a trecut la salon: Mi-au dat și... (FOTO)

Oana Zăvoranu a fost PĂCĂLITĂ! Experienţa HORROR prin care a trecut la salon: Mi-au dat și... (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 09 Dec 2018, 14:54

Oana Zăvoranu a împărtăşit fanilor săi experienţa neplăcută prin care a trecut la salonul de înfrumuseţare unde se duce de ani buni.

Bruneta, care nu suportă să îi facă cineva unghiile, a povestit cum au fost convins-o angajatele de la respectivul salon respectiv să îi dea cu ojă vişinie pe unghiile scurte de la mâini.

Numai că, odată ajunsă acasă, vedeta s-a văzut nevoită să-şi şteargă unghiile şi spune că a fost prima şi ultima dată când a acceptat acest lucru.

„M-au 'păcălit' fetele la salonul unde mă duc de peste 7 ani constant și unde îmi fac părul, cosmetică și pedichiură (mani niciodată, aia mi-o fac numai eu) și m-au dat de câteva zile cu ojă vișinie pe unghiile mele scurte de la mână! Simt că mă ține cineva constant de degete și când îmi trec mâinile prin față am senzația că sunt mâinile altcuiva ???. Le-am șters și nu mai îmi dau niciodată… de parcă până acum mi-aș mai fi dat!  E prima și ultima, gata! După cum m-au păcălit și mi-au dat și o sticlă de bere în mână, din care am băut două guri…yac !?. Mă gândeam la alea cu gheare lungi și la bețivele de prin cluburi și restaurante care toarnă în ele ca la balamuc… Urât mi-a fost mereu de femeia beată și cu gheare lungi, mai urât decât de aia panaramă și fumătoare ???… deși astea patru lucruri le au 95% din toate…?.  Love, Oana ?", a scris Oana Zăvoranu, pe pagina sa de Instagram.

Citeşte mai multe despre:   Oana Zavoranu