Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Oana Zăvoranu, NĂPĂDITĂ de aminitiri: Nu a putut suporta durerea! „O poză de acum 12 ani” (FOTO)

Oana Zăvoranu, NĂPĂDITĂ de aminitiri: Nu a putut suporta durerea! „O poză de acum 12 ani” (FOTO)

Un articol de: Alexandra Cismaru - 11 Iul 2019, 21:13

Oana Zăvoranu a scos "cutia cu amintiri" şi a găsit o fotografie de acum 12 ani, care a emoţionat-o aşa cum mai rar vezi! 

DIETA JAPONEZĂ TE AJUTĂ SĂ SLĂBEȘTI 10 KG ÎN 10 ZILE:  ACESTA ESTE REGIMUL VIITORULUI

Când motanul ei, Marty, a murit, Oana Zăvoranu nu a putut suporta durerea şi l-a împăiat. De asemenea, sângele l-a păstrat într-o amuletă.

ALEXANDRU ARȘINEL ȘI-A PIERDUT MEMORIA! DETALII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE MARELE ACTOR! 

Acum, vedeta şi-a amintit cu drag şi totodată cu durere de momentele frumoase pe care le-a petrecut alături de Marty, motanul ei, potrivit spynews.ro.

ȘOC: TRUPUL LUI VIOREL LIS VA FI INCINERAT! OANA, ÎN LACRIMI

Oana Zăvoranu a ţinut să menţioneze că Marty este "copilul blănos" care i-a marcat existenţă şi că nimeni nu îi va putea locul în sufletul ei.

"O poză de acum 12 ani alături de sufletul și regele inimii mele MARTY THE KING, îmi umple sufletul și mintea de amintiri pe care le prețuiesc mai mult că pe orice...u n suflet care îmi amintea prin aceeași privire de tată, un suflet care a stat lângă mine nedezlipit în cele mai grele și triste momente din viața mea. De aceea, Marty rămâne unic și am decis să îl țin lângă mine pentru totdeauna ♥️♥️♥️ Marty, te iubește mama ta mai mult decât pe oricare altul, indiferent câți copii vor mai fi sau sunt... în viață un singur copil blanos îți marchează existența, iar acela fără vreun dubiu, AI FOST TU COPILUL MEU FRUMOS, BUN, INTELIGENT, SOFISTICAT, SENSIBIL, IUBITOR CA NIMENI ALTUL ȘI ARISTOCRAT PÂNĂ ÎN MĂDUVA OASELOR!

Citeşte mai multe despre:   Oana Zavoranu