Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Oana Roman și Marius Elisei au divorțat. Cum au fost surprinși cei doi, chiar în fața notarului (FOTO)

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat. Cum au fost surprinși cei doi, chiar în fața notarului (FOTO)

Un articol de: Adela Iacob - 16 Feb 2021, 09:25

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial. După ce și-au anunțat separarea înainte de Crăciun, cei doi au făcut ieri pasul cel mare. Ei au fost surprinși de paparazzii spynews.ro în fața notarului.

Primul care a ajuns la întâlnirea cu notarul  a fost Marius EliseiOana Roman și a făcut apariția la scurt timp, după ce înainte și-a lăsat fetița la gradiniță. Totuși, decizia de a divorța de tatăl fiicei sale nu a fost una ușoară.

Potrivit imaginilor, vedeta a stat aproximativ 40 de minute în mașină înainte de a intra în cabinetul notarial pentru a semna actele de divorț. Vedeta a fumat o țigară, și-a pus ordine în gânduri, a mai stat câteva minute pe telefon. În cele din urmă și-a făcut curaj, iar după mai bine de jumătate de oră a ieșit din clădire. 

Oana Roman s-a întors la mașina din parcare unde a mai stat câteva minute până la plece după loc, iar la un moment dat și-a pus mâna la gură, semn că nu a fost o decizie prea ușoară să rupă o căsnicie.

Marius Elisei a ieșit și el rapid, la scurt timp după soția sa, și imediat și-a aprins o țigară, vizibil stresat și el.

 

Oana Roman a intentat divorțul la începutul anului

 

Vedeta a anunțat că deja a depus actele de divorț, în iarnuarie 2021, după șase ani de căsnicie, chiar dacă între timp conflictul cu soțul s-a stins. 

"Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu dacă ne vom împăca. Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie”, a spus Oana Roman.

 

Marius Elisei s-ar fi îndrăgostit de o altă femeie

 

Se pare că bărbatul ar fi părăsit căminul conjugal chiar înainte de Crăciun pentru o altă femeie, potrivit surselor playtech.ro. Cei doi s-ar fi cunoscut pe internet și ar fi decis să petreacă mai mult timp împreună.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai Oanei, pentru sursa citată.

Citeşte mai multe despre:   oana roman  -   marius elisei