Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Oana Roman, ÎN LACRIMI! ''Eu nu am bani. Dumnezeu m-a ajutat...''

Oana Roman, ÎN LACRIMI! ''Eu nu am bani. Dumnezeu m-a ajutat...''

Un articol de: Andrei Ștefan - 12 Sep 2019, 21:40

Oana Roman și-a deschis sufletul în fața publicului și a povestit, cu ochii în lacrimi, cât de recunoscătoare este pentru toate realizările pe care le-a avut în ultima vreme.

De curând, vedeta a reușit să găsească o casă la care visa demult, în care se va muta curând, alături de Marius și fetița lor, Izabella, dar și de mama sa, Mioara Roman. 

MIHAI BENDEAC ESTE ÎN CULMEA FERICIRII! FRATELE SĂU, ASPIRANT LA GLORIE, TOCMAI A DEVENIT CAMPION LA...

„Ne pregătim să ne mutăm într-o casă mare, unde intimitatea nu va mai fi o problemă. În noiembrie ne mutăm, momentan este șantier. Este o casă foarte frumoasă, cum nici nu visam. Mulțumesc lui Dumnezeu și sunt recunoscătoare în fiecare minut pentru asta.

Vorbesc cu muncitorii care muncesc acum la casă de la egal la egal pentru că mă pricep. M-am mutat în vreo șapte case până acum, de când am terminat facultatea și toate șantierele le-am făcut singură. Marius nu era pe vremea aia, așa că mă pricep”, a declarat vedeta pentru Viva!

„Eu nu am bani. Câștig destul de bine, dar nu suficient încât să pun deoparte. Dumnezeu m-a ajutat să vând apartamentul cu o sumă foarte bună și să cumpăr o casă cu o sumă mai mică decât cea primită pe apartament. Astfel, mi-au rămas niște bani cu care eu să pot face renovări. Apartamentul l-am vândut cu 180 de mii de euro, iar casa am cumpărat-o cu 155 de mii de euro. Dumnezeu m-a ajutat, nu a ținut de mine!

DRAMA DIN SPATELE ZÂMBETULUI! DE CE BOALĂ CRUNTĂ SUFERĂ BIANCA DRĂGUȘANU

În momentul în care am știut că mama va veni să stea cu noi, a fost o zi în care au am clacat psihic pentru că nu știam ce voi face. În momentul în care mi s-a spus că mama mai poate sta acolo unde stătea doar până la finalul lunii, m-a sunat Brigitte și pentru că ea îmi este prietenă bună și un om care înțelege astfel de lucruri, eu am răbufnit și am început să plâng și să mă jelesc îngrozitor.

Brigitte mi-a zis – Eu sunt doar un om, tu ești doar un om. Numai puterea lui Dumnezeu te poate ajuta! Roagă-te!. Eu i-am spus că, oricum, tot ce am realizat, am făcut rugându-mă la Dumnezeu. Și după ce am închis cu ea, din momentul ăla și în fiecare zi, fiecare seară și fiecare dimineață mă rugam la Dumnezeu și spuneam – Doamne, eu sunt doar un om. Numai Tu cu puterea Ta poți să mă ajuți! Numai Tu cu puterea Ta poți să-mi deschizi calea și să-mi găsești o variantă să ies din situația asta.

Și din momentul ăla, lucrurile s-au aliniat perfect. Prima fată care a venit să vizioneze apartamentul l-a cumpărat. Când căutam casă de cumpărat, am găsit-o pe asta, care nici măcar nu era pusă pe lista de vânzări. M-am dus, am văzut-o și am zis că o vreau.

BOMBĂ: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU INELUL PURTAT PE DEGET DE ZÂNA SURPRIZELOR, ANDREEA MARIN!

Totul s-a întâmplat ca un miracol, ca și cum Dumnezeu îmi scotea în față fix oamenii de care aveam nevoie. Oamenii nu cred, dar dacă realmente îți dorești un lucru și  ai credința în tine că se poate și se rezolvă, Dumnezeu te ajută”, a mai declarat vedeta.

Citeşte mai multe despre:   oana roman